Disperarea când îţi vine, iei dementa lângă tine: Şeful PNL Argeş, Adrian Miuțescu, a făcut echipă cu Miss Autopsia în tentativa eşuată de a-l schimba pe Dan Manu de la şefia Consiliului Judeţean

0
300

„Este o zi neagră pentru democraţie în CJ Argeş. Puteau vota aşa cum le dicta conştiinţa în legătură cu Dan Manu, dar faptul că s-au ridicat şi au părăsit sala, fără să-şi exercite dreptul, este incalificabil.”

Delirul de mai sus îi aparţine unui caraghios politic de toată jena, cunoscut în Argeş sub numele de Adrian Miuțescu. Păcăliciul este preşedintele filialei judeţene a PNL şi, cu o zi înainte de vizita sinistrului Werner în Argeş, a eşuat lamentabil în tentativa sa de a-l debarca din funcţie pe Dan Manu, preşedintele PSD al Consiliului Judeţean.

Lucrurile trebuie clarificate însă, ca să nu existe cineva care să creadă prostiile îndrugate de Miuțescu. Primii care au inventat şi chiar au perfecţionat boicotul la vot sunt colegii lui din PNL-PDL care, pe vremea guvernărilor Boc, au rezistat la mai multe moţiuni de cenzură refuzând să-şi exprime votul.

Faptul că acum PSD (şi grupul ALDE, care în Argeş a rămas loial parteneriatului iniţial cu social-democraţii!) a refuzat să voteze acest proiect de hotărâre nu s-a datorat fricii de Miuțescu şi gaşca lui de la PNL, PMP şi PAM, deoarece PSD şi colegii din ALDE au o supermajoritate în CJ Argeş! Pur şi simplu social-democraţii au refuzat să valideze un demers tâmpit şi lipsit de orice raţiune care i-ar fi dat ocazia lui Adrian Miuțescu să pozeze în mare luptător cu „ciuma roşie”.

Interesant este altceva. În tentativa lui de a obţine voturi de la consilierii ALDE şi chiar de la cei ai PSD, Adrian Miuțescu s-a folosit de cel mai de rahat instrument posibil: a reactivat-o pe Miss Autopsia!
Imbecila asta, turbată ca de obicei, a tăbărât pe toţi consilierii întâlniţi în cale şi i-a acoperit cu insulte şi ameninţări, încercând să-i facă să voteze proiectul de hotărâre gândit de liberalul de buzunar de la Curtea de Argeş. Nu vreţi să ştiţi ce-a fost la gura Laviniei Năstase, ce a putut tembela să debiteze, cum i-a jignit pe consilieri…

Spre cinstea lor, niciunul n-a cedat. CJ Argeş este în continuare condus de PSD-ALDE, în timp ce noul duo liberal, Adrian Miuțescu-Miss Autopsia, a rămas să aştepte o nouă ocazie pentru a se mai face o dată de râs!

D.M.D.

Lasa un raspuns