Directorul Chiriloiu sabotează turismul argeşean şi se judecă cu Consiliul Judeţean Argeş!

1
202

Vă prezentăm astăzi o nouă faţă a deja celebrului Armand Chiriloiu, „teroristul” de la Direcţia Silvică Argeş.

După ce a reuşit să agonisească trei case, câteva zeci de terenuri şi vreo 24 de miliarde lei în conturi, după ce a fost acuzat că a băgat în mormânt un inginer silvic (Sever Pahonțu) şi în spital alte zeci de angajaţi ai direcţiei, după ce şi-a angajat nevasta la Ocolul Silvic Piteşti în timp ce concedia 20 de persoane de la acelaşi loc de muncă, după ce a permis defrişări de zeci şi zeci de mii de metri cubi în toate zonele protejate, don Armando a trecut la… next level!

Şi anume, s-a apucat să torpileze, pe rând, toate proiectele din turismul argeşean. Puţini ştiu că pârtia Molivişu este parţial blocată de o serie de plantări ilegale efectuate de trupa lui Chiriloiu în zona pilonilor telecabinei.

Acum, Chiriloiu a dat în judecată Consiliul Judeţean Argeş pentru a pune mâna pe o porţiune de drum, în lungime de 2 kilometri, în zona comunei Nucşoara, satul Slatina, strada Bahna Rusului, din punctul Bariera Slatina, până în punctul Lunci, undeva peste podul de pe Râul Doamnei. Ca o ironie a sorţii, Bariera Slatina, de fapt o fostă barieră, a fost desfiinţată de Chiriloiu ca să nu mai fie problemă cu scoaterea lemnelor!

Din cauza revendicării absurde a lui Chiriloiu, CJ Argeş nu poate asfalta drumul în cauză.

Revenim pe larg cu culisele acestei poveşti incredibile!

D.M.D.

1 Comentariu

  1. Stati ca nu mai inteleg. In Arges Consiliul Judetean nu este majoritar PSD ? Directorul Chiriloiu nu este tot PSD-ist ? Sa inteleg ca nu se mai intelege PSD cu PSD ?

Lasa un raspuns