Directorul Chiriloiu i-a oferit administratorului judeţului Argeş, Maria Dinu, Cabana Mozacu pentru o petrecere de pomină

0
326

Vă spuneam ieri că Armand Chiriloiu, şeful Direcţiei Silvice Argeş, individ poreclit „Drujba din Trivale” în urma defrişărilor masive pe care le-a comis, în cea mai frumoasă arie protejată din judeţ, gaşca lui de panarame de la DS Argeş, are un modus operandi simplu, dar eficient.

Eşti puternic şi bine situat politic? Atunci don Armando este omul tău. E băiatul bun la toate! Ai o casă pe undeva? Trimite Chiriloiu nişte băieţi care îţi amenajează grădina, îţi construiesc un pavilion, îţi plantează nişte copaci. Sau poate vrei nişte carne de vânat, nişte salam, nişte păstrăvi? Are şeful DS Argeş grijă de tine. Ai nevoie de lemn de foc pentru o rudă de la ţară? Se rezolvă pe loc dacă eşti o persoană influentă şi Chiriloiu ajunge la concluzia că i-ai putea fi de folos. Ai o onomastică, o petrecere, un amantlâc? Primeşti de la Armand una dintre cabanele Direcţiei Silvice unde să-ţi faci de cap… cât te ţine!

O sursă de încredere ne-a relatat că până şi Maria Dinu, administratorul judeţului Argeş, a beneficiat de generozitatea lui Chiriloiu, în sensul că şi-a organizat ziua de naştere la Cabana Mozacu, perla cabanelor Direcţiei Silvice Argeş. Cheful a fost unul antologic şi, ne-a zis omul nostru, a dovedit faptul că noua trupă de politicieni de succes, tineretul care va să zică, nu se deosebeşte cu nimic de gaşca veche!

Nasol, nu-i aşa? Aşteptăm cu încredere ca Maria Dinu să protesteze public pe site-ul nostru şi să publice documentele de provenienţă şi de plată a mâncării şi băuturii, ca şi factura şi chitanţa care dovedesc închirierea regulamentară a cabanei!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns