Directorul Armand Chiriloiu are o avere de aproape 1.000.000 de euro şi şi-a dovedit caracterul angajându-şi soţia în timp ce concedia zeci de salariaţi oneşti

0
593

Directorul Direcţiei Silvice Argeş, Armand Chiriloiu, este o struţo-cămilă din punct de vedere politic. Omul pretinde că este social-democrat convins, dar a ajuns în funcţie împotriva deciziei PSD, fiind promovat direct de clanul jegos Ponta (pe filiera tata-socru Ilie Sârbu).

Cu toate că are carnet de membru PSD, oamenii cu care s-a înhăitat sunt senatorul PNL Iani Popa şi gaşca lui, gaşcă din care face parte şi tovarăşu’ Păltineanu, ex-„Doi şi-un sfert”. La o scurtă discuţie a lui Armand Chiriloiu cu Iani Popa am asistat în mod direct şi nemijlocit şi nu mai am nevoie de nicio confirmare cu privire la natura şi nivelul relaţiei existente la acea oră între ei (fac precizarea că tovarăşu’ Armand Chiriloiu era umil şi serviabil dincolo de limită!).

În aceste zile, conştient că a fost luat la ochi în PSD, Chiriloiu s-a implicat puternic în organizarea echipei PSD Argeş care va merge la mitingul de sâmbătă de la Bucureşti. El săracu’ chiar crede că-i va merge…

În fine, să revenim la lucruri serioase. Băiatul ăsta are o avere de aproape 1.000.000 de euro. Asta la vedere! Spun asta pentru că întotdeauna ceea ce nu se vede e muuult mai important!

Vom prezenta modul absolut jignitor în care directorul Chiriloiu şi-a angajat soţia la Direcţia Silvică Argeş în timp ce concedia zeci de angajaţi cu experienţă şi îi arunca efectiv în stradă după decenii de muncă onestă şi luptă cu mafia lemnului (da, exact, doar cei cinstiţi au fost daţi afară, ca urmare a unei selecţii de toată jena!). Şefi de ocol şi lucrători silvici îndepărtaţi între timp au versiunea lor despre toţi aceşti ani în care don Armando a stăpânit cu mână de fier şi buzunare largi peste pădurile Argeşului, în timp ce foşti oameni de încredere susţin lucruri inimaginabile.

Vom prezenta, de asemenea, fabuloasa goană după avere a lui Chiriloiu, personaj ahtiat după bani şi bunuri de valoare. În Argeş este de departe cel mai disperat să agonisească, să producă, să tezaurizeze…

Promitem câteva zeci de episoade (cel puţin!) care vor ţine cititorii cu sufletul la gură. Pentru că povestea de succes a familiei Chiriloiu este cusută cu aţă albă.

D.M.D.

P.S. Doamna Alina Chiriloiu a ratat puşcăria la liniuţă, fiind condamnată în primă instanţă la ani grei de temniţă pe vremea când influenţa soţului nu era atât de puternică. S-a rezolvat în cele din urmă. Cu emoţii, dar totuşi s-a rezolvat. Evident, vom vorbi pe larg şi despre asta!

Lasa un raspuns