Direcția Silvică Argeș protejează grangurii și piloșii cu păduri teleportate

1
199

Ziarul de Argeș solicită Primăriei Albeștii de Argeș să efectueze de urgență măsurători în condiții de transparență maximă a suprafeței forestiere pe care a fost pus în posesie numitul Chiriloiu Petre, punere în posesie care s-a făcut, cu mai bine de 10 ani în urmă, de către Ocolul Silvic Curtea de Argeș.

Chiriloiu Petre este nimeni altul decât tatăl lui Chiriloiu Armand, actualul director al Direcției Silvice Argeș, pe vremea punerii în posesie șef Serviciu Vânătoare în cadrul RNP Romsilva.

Potrivit informațiilor noastre, care până acum s-au dovedit exacte, suprafața primită de Chiriloiu tatăl este, faptic, mult mai mare decât cea la care ar fi avut dreptul. De fapt, este mult mai mare decât cea care figurează în acte. Evident, slugărnicia celor de la Ocolul Silvic Curtea de Argeș nu a avut nimic în comun cu funcția de la București a lui Armand Chiriloiu… Cine vrea, poate să creadă asta!

În acest moment, Direcția Silvică Argeș este pentru unii mumă și pentru alții ciumă. Dacă în câteva cazuri a acționat în instanță persoane suspectate că au fost puse în posesie ilegal sau pe suprafețe mai mari decât cele la care aveau dreptul, acțiuni juridice demarate în baza deciziei nr. 15 din 17/10/2011 a Înaltei Curți de Casație și Justiție și cu împuternicirea RNP Romsilva nr. 22560/A.C. 16/05/2013, în cazul propriului său tată, precum și în cazul prefectului Emilian Dragnea, a trupei vesele din Mozăceni a lui Constantin Tămagă, a colegei lui, Petruța Vâlcoci, directorul economic al Direcției Silvice și a altor granguri și piloși, Chiriloiu tace ca mortul în păpușoi.

Luni vorbim și de incompatibili.

D.M.D.

 

 

 

1 Comentariu

  1. Mai grave decat teleportarile de paduri care s-au facut in padurea Trivale nu este nici una ! Cu acestea sa se inceapa reconstituirea adevarului !

Lasa un raspuns