Din moment ce directorul ROMSILVA Gheorghe Mihăilescu chefuieşte cu Armand Chiriloiu, Alina Chiriloiu foloseşte maşina de serviciu în interes personal fără teama că va răspunde penal pentru abuz în serviciu!

0
207

În timp ce directorul general al RNP Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, petrece de zor (alături de socrul lui) cu Armand Chiriloiu, plângerile şi memoriile angajaţilor Direcţiei Silvice Argeş ajung pe fundul unor sertare, unde zac cu anii fără să fie soluţionate!

Devine evident că DNA trebuie sesizat şi cu privire la activitatea lui Mihăilescu, directorul Romsilva fiind responsabil pentru protecţia profesională de care se bucură don Armando, deşi judeţul Argeş este campion naţional la defrişări ilegale. Un exemplu ilustrativ pentru tăierile demente de pădure din Argeş este cazul recent de la Rucăr unde, după o ploaie torenţială nu foarte puternică, puhoaiele au ras tot în cale, dărâmând construcţii, omorând animalele din gospodării şi punând în pericol viaţa unor localnici.

În timp ce conducerea D.S. Argeş petrece aproape non-stop la cabanele silvice din judeţ, abuzurile continuă şi pe altă latură. Alina Chiriloiu, soţia şefului instituţiei, foloseşte în continuare Dusterul de serviciu cu numărul AG20WUW pentru deplasări personale, mergând cu maşina statului, pe banii statului, la cumpărături, la stomatolog pe Calea Victoriei, lângă sediul Poliţiei Judeţene etc. Asta se numeşte abuz în serviciu şi constituie infracţiune, fiind o faptă pentru care, în ultimii ani, s-a făcut puşcărie!

D.M.D.

Lasa un raspuns