Din cauza impotentului politic Şerban Valeca, PSD Argeş este pe punctul să piardă alegerile locale… pe care le va câştiga!

0
137

Într-un judeţ roşu, cu electorat fidel şi refractar la imbecilităţile debitate de Sică Mandolină, vuvuzelele PDL-PNL şi trupa de penibili de la USR, PSD este pe punctul să piardă alegerile locale… pe care le va câştiga!
Da, aşa este. Pentru că PSD Argeş va obţine cumva, la nivel de judeţ, un 33%, dar va pierde în faţa unei alianţe PNL-USR-PMP Petrov majoritatea în Consiliul Judeţean şi, foarte probabil, şi funcţia de preşedinte al instituţiei.
Din nefericire, pe vinovatul principal, de fapt pe unicul vinovat, îl doare fix în CUR! Şerban Valeca a reuşit să compromită complet o organizaţie care a învins mereu, afectându-i credibilitatea şi îndepărtându-i membri de calibru.

Moşuleţul ăsta sinistru, ofticos şi încăpăţânat ca un catâr este singurul responsabil în cazul în care totul se duce de râpă. Pentru că el a promovat toţi imbecilii, toate panaramele şi a menţinut în funcţie onanişti politici de genul lui Armand Chiriloiu. Indiferent ce scuze penibile şopteşte acum pe sub mustaţa lui flocoasă, el este liderul. Când Argeşul s-a clasat pe locul I în România la capitolul defrişări avea obligaţia să-l ejaculeze din funcţie şi ulterior din partid pe Chiriloiu! Era obligaţia lui de preşedinte! Era responsabilitatea lui!

Şerban Valeca trebuia să susţină primarii PSD. Peste tot pe unde aceştia aveau nevoie! Cel puţin la fel de puternic precum a susţinut-o pe Elena Iagăr, amanta consilierului său Adrian Ștefănoiu, să ajungă şefă la Şcoala Populară de Arte şi Meserii!
Singurul vinovat atunci când lucrurile nu merg bine este liderul. Lider care n-a luat nicio decizie! Lider care nu s-a implicat în nicio campanie electorală, lăsând lucrurile să se ducă p…i de suflet de la sine!

Aproape 3 miliarde lei a futut acest bunicuţ ninja în campania pentru europarlamentare, alături de PENALUL Mircea Drăghici, amicul său! Banii au ajuns cu precădere la publicaţii adversare ale PSD, pe considerentul că… nimic, vai de p…a lui! Pentru că nimic din ce a făcut nenea ăsta n-a avut sens, n-a avut logică, n-a avut raţiune la bază!

Valeca o instigă în acest moment pe puşlamaua politică numită Radu Vasilică să insulte adevăraţii social-democraţi argeşeni care muncesc pentru partid. Pentru că el, Valeca, se comportă mereu ca o femeie, fuge de răspundere ca fata mare după Cristi Borcea şi caută mereu responsabili pentru greşelile lui de impotent managerial şi politic!

Argeşenilor, chiar şi pesediştilor argeşeni, li se rupe, bă samuraiul vieţii, că ai ajuns tu vicepreşedinte la Senat şi că ai fost de coişpe ori ministru. Nu i-ai ajutat cu nimic, n-ai făcut nimic pentru colegii tăi, pentru votanţii tăi, pentru judeţul tău!
Va fi o plăcere să-mi aduc megacontribuţia la alungarea ta din funcţie! My fucking pleasure, old… labă tristă! Hai pa!

D.M.D.

P.S. Dă-mă în judecată, fii necruţător, băi Samurai Jack! Banii mei ai tăi să fie! Sau poate nu?!

Lasa un raspuns