Dileală totală la Bradu: Fostul PUȘCĂRIAȘ Florin Frătică – susţinut de soţie de pe conturi false cu postări penibile şi lacrimogene

0
629

La Bradu s-a atins limita demenţei militante. Văzând că fostul PENAL Florin Frătică nu este susţinut de nimeni, cu excepţia idioţilor ălora cu porecle sinistre Ţâţă, Ţâcă, Buci, Muci, Coaie, parcă mai era unul Labă etc., Alina Frătică, geniul malefic al familiei, a decis să ia situaţia în mână. Şi credeţi-mă, dacă nici ea nu ştie s-o ia, atunci nimeni nu se descurcă!

Deci Alina a hotărât să-şi salveze soţul de la anonimat pe facebook şi, conform obiceiurilor ei păcătoase, a creat peste noapte câteva zeci de conturi false. Conturi de pe care distribuie poveşti lacrimogene, ba chiar libidinoase, despre cât de mişto e bărbat-su şi cum îl adoră pe el toate persoanele inexistente!

Iată un exemplu fabulos:

Mă numesc Ana Maria Safta.

Părinţii mei sunt născuţi în Comuna Bradu, judeţul Argeş. Am absolvit Facultatea de mecanică şi tehnologie din Piteşti iar acest lucru mi-a permis să lucrez într-o întreprindere industrială (Dacia Mioveni – producătoare de automobile, componente de automobile şi de bunuri industriale, de echipamente şi instalaţii industriale), ulterior Mercedes Benz. Vizionând linia Comunei Bradu în care s-au născut părinţii mei, cred cu tărie că un primar bun este cel care reuşeşte să formeze un colectiv bun, devotat unei cauze comune, capabil să activeze în echipă unită, care apreciază oamenii oneşti şi nu suportă minciuna. Spiritul de echipă, omenia, seriozitatea şi grija faţă de oameni sunt stâlpii care-i conturează personalitatea primarului Florin Frătică, motiv pentru care am ales să mă alătur echipei domnului Frătică iar împreună să creionăm o comună frumoasă aşa cum eu văd în ţările dezvoltate în care am deplasări în interes de serviciu.

Cei care mă cunosc personal ştiţi ce fel de om sunt şi dacă am ales să susţin pe cineva la alegerile locale din acest an înseamnă că am un motiv temeinic şi vreau să văd altceva în comuna în care s-au născut părinţii mei.

Aşa că, rog pe prietenii mei să nu mă judece pentru alegerea făcută iar dacă vor mă pot ajuta cu un sprijin la aceste alegeri. Vă mulţumesc dragilor ”.

Trebuie să recunoaştem, trupa lui Frătică de la PMP Bradu e tare. Nu doar că este un cont fals, lucru uşor de descoperit, dar postarea pare redactată de o echipă de consumatori de Beluga aflaţi la a doua sticlă fiecare!

Ce îl caracterizează, mă, pe Frătică? Spiritul de echipă, omenia, seriozitatea şi grija faţă de oameni? Păi toţi brădenii ştiu că om mai nesimţit, mai arogant, mai agresiv şi mai iresponsabil ca fostul PUȘCĂRIAȘ Florin Frătică n-a existat în tot judeţul, nu doar în Bradu.

El nu venea la serviciu, umbla beat, îi înjura pe oameni ca un birjar, consuma banii publici pe megaparanghelii la care bea până efectiv cădea de pe scenă, spre dezgustul privitorilor. Umbla după curve non-stop, dar, ca orice golan, le plătea din bani publici, angajându-le ba directoare la Căminul Cultural, ba funcţionare la primărie etc.

Cât despre Alina, responsabila cu conturi false, îi dăm câteva ponturi pentru viitor. Pisi blond, ştii de ce râde lumea de tine (de voi)? Pentru că eşti incompetentă! Fata asta inventată de tine nu are poze cu familia, nu are nimic s-o lege de un prieten/prieteni: un concediu, o vizită undeva, o ieşire la terasă, o achiziţie mai şmecheră pe care prietenele ei, colegele să i-o aprecieze sau nu în comentarii pe bune. Nu are viaţă, măi soţie de PENAL!

Apoi, nu există angajaţi la Mercedes Benz la noi. Sunt dealeri cei care fac angajări, nimeni nu lucrează pentru germani, se lucrează cu germanii.

În fine, mult succes cu minciunile şi falsurile voastre! Ai mai convins 20 de persoane… să nu-l voteze pe PENAL, fiindcă în Bradu, ca peste tot în România, s-a decis: foştii infractori nu au ce căuta la primărie!

D.M.D.

Lasa un raspuns