Dezastru pentru Armand Chiriloiu: DNA Structura Centrală a cerut dosarul lui de la DNA Piteşti şi, în acelaşi timp, senatorul Şerban Valeca declară că nu l-a susţinut niciodată pe şeful Direcţiei Silvice, acesta fiind protejatul deputatului Radu Vasilică!

0
287

Trăim într-o ţară în care lucrurile se mişcă foarte greu, dar, şi când se urnesc, nu mai pot fi oprite. Mafioţii care jefuiesc pădurile Argeşului, care vând cabanele silvice pe nimic unor parlamentari puşi pe prăduială care nu au niciun merit în afara faptului că s-au căsătorit cu fata „care trebuie”, bugetarii care au averi de milioane de euro şi vile construite chiar în Pădurea Trivale, derbedeii care se bat la chefuri cu amicii de pahar, fiind nevoie de intervenţia poliţiei pentru a-i despărţi, toţi ăştia se pregătesc să meargă la puşcărie!

În exclusivitate, vă informăm astăzi că dosarul penal deschis pe numele lui Armand Chiriloiu, directorul Direcţiei Silvice Argeş, şi ale adjuncţilor săi din cadrul instituţiei a fost cerut de Direcţia Naţională Anticorupţie, Structura Centrală, pentru a fi investigat de Secţia de Combatere a Corupţiei. Faptele semnalate de zeci de persoane, prejudiciile invocate şi abuzurile flagrante comise prin transferuri de pădure din zone lipsite de valoare în zone în care terenurile forestiere valorează sute de mii de euro au fost considerate de cei de la DNA deosebit de grave şi, drept urmare, dosarul a fost preluat din instrumentarea DNA Argeş şi va fi soluţionat la Bucureşti, cu prioritate.

Cum un necaz nu vine niciodată singur, în acest moment toţi susţinătorii lui Armand Chiriloiu din PSD Argeş se repliază rapid, pe ideea că în libertate este mult mai bine decât la Rahova, unde se pregătesc deja paturi supraetajate pentru trupa de la Direcţia Silvică Argeş. Astfel, senatorul Şerban Valeca, liderul filialei argeşene a PSD şi omul care i-ar putea retrage sprijinul politic lui Chiriloiu şi l-ar lăsa fără funcţie peste noapte, i-a declarat unui alt ales social-democrat că el nu-l susţine şi nu l-a susţinut niciodată pe Armand Chiriloiu şi că şeful DS Argeş a fost permanent protejatul deputatului Radu Vasilică!

Deci Armand Chiriloiu este pe făraş! Atât politic, cât şi din punct de vedere penal, unde-l aşteaptă nişte surprize majore!

În acest moment, singurul susţinător al directorului Direcţiei Silvice Argeş a rămas Radu Vasilică, un parlamentar care n-a priceput, din nefericire pentru el, că rolul unei membru al Legislativului este să facă legi, nu să facă şmenuri cu cabane, să pună directori şi consilieri judeţeni tot felul de apropiaţi de-ai lui şi să le reproşeze unor jurnalişti, într-un limbaj de ghetou, că-i „muşcă de cur” prietenul penal de la Direcţia Silvică Argeş.

Mâine vom prezenta modul în care Radu Vasilică şi-a pus şefa de cabinet şi un amic de la un ocol pe lista de consilieri judeţeni a PSD Argeş şi, de asemenea, cum a aranjat ca aceeaşi şefă de cabinet să ajungă contabil la unul dintre ocoalele silvice păstorite de Don Armando, zis „Drujba din Trivale”.

D.M.D.                                                                     

P.S. Dacă ne va pune şi nouă Radu Aiurică placa stricată cu muşcatul de cur, o să-l invităm, pentru echilibru, să ne muşte el de partea opusă! Pentru că, pur şi simplu, nu acceptăm mizerii şi golănii de la oameni pe care noi îi plătim şi care au ajuns în funcţie prin votul nostru.

Şi încă ceva, mă pulifrici obraznic! Când Constantin Nicolescu era în puşcărie şi eu scriam, printre altele, un editorial pentru care mă felicita tot partidul, în frunte cu doamna Olguţa Vasilescu, tu erai la schi în Austria! Aşa că taci în… mea şi scoate-ţi pălăria când ai şansa să trec pe lângă tine!

Lasa un raspuns