Deşi are un buget de 100 de miliarde lei vechi, Poiana Lacului este de departe cea mai prost administrată comună din Argeş

0
384

23 mai Poiana Lacului 1„Ziarul de Argeş” a publicat în ultimele zile mai multe articole despre Poiana Lacului şi primarul său incompetent, Ion Dumitrache. În urma analizei noastre am ajuns la concluzia că, având în vedere bugetul fabulos al comunei, situaţia infrastructurii, investiţiile promise etc., Poiana Lacului este cea mai prost administrată comună din judeţul Argeş!

După articolele publicate am fost contactaţi de zeci de locuitori din Poiana Lacului care ne-au trimis fotografii şi informaţii năucitoare despre năzdrăvăniile edilitare ale primarului Ion Dumitrache, fost PDL! O să trecem în revistă succint acuzele oamenilor, ca să fie clar pentru toată lumea în ce nebunie se trăieşte în aceste zile în Poiana Lacului, sub dictatura primarului Dumitrache:

  • Mai mulţi locuitori ai comunei au fost chemaţi la primărie şi ameninţaţi că vor avea mari probleme pe viitor dacă vor vota cu PSD şi candidatul social-democrat Mihai Trache. Pentru a fi îndulcită cumva ameninţarea, li se spune să declare în scris că au copii bolnavi pentru a beneficia de un ajutor de 300 de RON din partea Primăriei.
  • Se întocmesc de zor liste de ajutor social pentru numeroşi locuitori din satele Metofu şi Dealul Viilor, în premieră în ultimii patru ani. De ce acum, în ajunul alegerilor locale, în condiţiile în care niciunul dintre cei de pe aceste liste nu a beneficiat până acum de vreun ajutor?
  • Tot acum, în campanie electorală şi fără exista vreun precedent în acest sens, primarul Dumitrache acordă de la 1 iunie pachete de la McDonald’s în valoare de 45.000 de RON pentru elevii şcolilor din Poiana Lacului.
  • În campania electorală a primarului Dumitrache s-au implicat, gura lumii spune că nu gratis, chiar şi preoţi. Este cazul preotului din Gărdineşti, care s-a implicat în distribuirea unor ajutoare (chipurile, pentru oamenii nevoiaşi) din partea edilului.
  • Din ce în ce mai des şi mai insistent, apropiaţi ai primarului Ion Dumitrache le transmit locuitorilor comunei că acesta s-a înţeles cu candidatul PSD Mihai Trache, care candidează doar de formă. Evident, este o minciună sfruntată, semn că, pentru prima dată în ultimii 16 ani, edilul portocaliu se teme serios că-şi va pierde funcţia!

Deocamdată, iată poze trimise de locuitorii din comună. Fotografii incredibile care arată cât de mari pot fi dezinteresul şi nesimţirea administraţiei din Poiana Lacului, deşi bugetul comunei se cifrează la circa 100 de miliarde lei vechi!23 mai Poiana Lacului 4

23 mai Poiana Lacului 323 mai Poiana Lacului 2

Vom reveni, urmând să prezentăm detaliat şi soluţiile care vor readuce vremurile bune pentru comuna Poiana Lacului şi locuitorii săi!

D.M.D.

Lasa un raspuns