Deşi se laudă cu studii de comunicare, Alina Frătică comunică în scris la fel de corect ca un chinez în islandeză!

0
112

Ce-şi face omul cu mâna lui…

Alina Frătică, soţia fostului puşcăriaş Florin Frătică de la Bradu, derulează în prezent un fel de campanie de spălare a imaginii după ce instanţa a condamnat-o să facă muncă în folosul comunităţii. Cică strânge cărţi pentru copiii internaţi la Spitalul „Marie Curie”…

Am explicat de ce campania este un fiasco garantat şi nu va avea decât rolul de a o prezenta pe blonda lui Frătică drept o generoasă şi o iubitoare de copii, având în vedere că în mai puţin de 11 luni vom avea alegeri locale. Alegeri la care familia Frătică vrea din nou să participe, deşi nimeni nu mai dă doi lei pe ei!

În fine, amănunte despre campania fâsâită a Alinei Frătică puteţi găsi pe site-ul nostru. Problema este că, la începutul acestei săptămâni, demersului Alinei i s-a raliat, cu eleganţă, şi primarul Dănuţ Stroe. Care a oferit şi el câteva cărţi pentru copiii de la „Marie Curie” la popasul făcut de Caravana Alinei Frătică la Bradu.

Numai că actuala soţie a lui Florin Frătică, fostă iubită a Don Juan-ului Gogu Davidescu, s-a făcut, pentru a nu ştim câta oară, de râs. Cu toate că se prezintă ca o enciclopedie cu fustă, Alina Frătică a dovedit că este incapabilă să scrie corect două propoziţii. Adică tocmai ea, care pretinde că a studiat „Protocol şi comunicare” la Institutul Diplomatic Român, care are studii de securitate la Colegiul Naţional de Afaceri Interne etc., să nu cunoască gramatica limbii române la nivel de gimnaziu? Vai, ce ruşine!

Până la urmă e vorba de umanitatea! (…) De războaie politice avem Timp de mâine.

Păi ce-ai făcut, mă nene mă?! Ai încurcat „umanitate” cu „umanitatea”? Ştiu că o literă pentru tine nu pare mult, dar crede-ne, este! Plus că, în mijlocul propoziţiei, timp ar fi trebuit scris cu t mic!

Poate ar fi cazul ca, înainte să viseze la fotoliul de primar, Alina Frătică să mai pună mâna pe abecedar? Zicem şi noi, nu dăm cu parul! Oricum, rău a mai ajuns Institutul Diplomatic Român dacă scoate astfel de comunicatori, nu-i aşa?

D.M.D.

Lasa un raspuns