Deşi electoratul i-a dat cu flit de două ori în acest an, Tudor Pendiuc se visează subprefect din partea… lui Daniel Constantin!

0
534

„Ziarul de Argeş” a susţinut permanent, chiar şi atunci când cei mai mulţi aveau o altă părere, că Tudor Pendiuc este un om politic terminat. Am fost printre puţinii care nu i-au dat nicio şansă atunci când a candidat la funcţia de primar al Piteştiului şi, de asemenea, am garantat că nu va intra în Senat şi că va obţine un număr jenant de voturi! Ei bine, realitatea a confirmat toate previziunile noastre!

Ca să fie clar pentru toată lumea, inclusiv pentru cei care se fac că nu pricep, Tudor Pendiuc obţinea în 2012 un procentaj fabulos la alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti: 69,25% din totalul voturilor exprimate! Peste 47.994 de piteşteni i-au acordat votul şi, implicit, încrederea lor! În vara lui 2016 a fost votat de doar 11.600 de locuitori ai municipiului. În decembrie 2016, când a încercat să ajungă senator de Argeş pe lista ALDE, Tudor Pendiuc nu a convins decât 7,1% dintre argeşenii care s-au prezentat la vot!

Este evident că omul politic Tudor Pendiuc este terminat. Orice încercare de a-l resuscita este nu doar sortită eşecului, ci şi împotriva dorinţei electoratului!

În aceste zile se vorbeşte tot mai insistent despre posibilitatea ca Tudor Pendiuc să ajungă subprefect. Fireşte, la propunerea aceluiaşi Daniel Constantin, vicepremier şi copreşedinte ALDE, personaj responsabil şi pentru tentativele lui Pendiuc de a ajunge senator.

Aşa ceva este de neacceptat. Pendiuc are 29 de ani de administraţie în diferite funcţii! Inclusiv cea de subprefect, pe care a ocupat-o pentru scurt timp în anii ’90. Ajunge! Omul are probleme cu legea penală, s-a plâns deja că este foarte bolnav, nu mai este dorit de argeşeni şi, în general, nu mai are nimic de spus. Menţinerea lui aproape forţat în prim-planul vieţii publice argeşene este greşită. Condamnabilă chiar!

În ceea ce ne priveşte, vom rămâne consecvenţi. Tudor Pendiuc nu merită o funcţie în care să fie numit dacă n-a fost în stare să obţină una în care să fie ales! E un punct de vedere pentru care vom lupta cu putere!

D.M.D.

Lasa un raspuns