Deputatul Simona Bucura Oprescu: Media lunară a împrumuturilor Guvernului Orban este dublă față de cea a guvernărilor PSD

0
74

Una dintre acuzațiile constante adusă de către PNL guvernărilor PSD a fost aceea a împrumuturilor făcute de Executiv pentru funcționarea statului și nu numai. Ei bine, PNL nu mai zice acum nimic de faptul că media lunară a împrumuturilor făcute de Guvernul Orban este de 7,83, dublă față de cea din perioada guvernării PSD 3,94).

În graficul de mai jos se vede clar imaginea împrumuturilor făcute de guvernele PSD, cu roșu, și guvernul PNL, cu galben! Asta, în condițiile în care PSD a știut și a reușit să țină deficitul sub pragul de 3%, iar PNL ne duce spre 5%!

Și în condițiile în care PSD a mărit veniturile românilor, a plătit pentru programe de susținere a antreprenorilor și fermierilor, a deschis mii de șantiere în mediul rural, etc., iar acum PNL subfinanțează investițiile, nu mai mărește veniturile românilor și a stopat toate programele pentru antreprenori sau fermieri, dar și pentru comunitățile locale.

Oare de ce se împrumută PNL dublu? Pentru ce și, mai ales, pentru cine?

Lasa un raspuns