Deputatul Cătălin Rădulescu loveşte din nou pe Facebook !!!

0
460

Deputatul Cătălin  Rădulescu loveşte din nou pe Facebook: a găsit o civilizaţie extraterestră în interiorul Terrei şi a aflat că extratereştrii i-au oprit pe americani şi ruşi să se smardoiască atomic!

Nu trece o săptămână fără ca deputatul PSD Cătălin Rădulescu să nu ne uimească cu o nouă descoperire uluitoare, rod al colaborării domniei sale cu site-uri pline de credibilitate şi profesionalism aşa cum sunt javra.eu, ro.blastingnews.com, efemeride.ro şi altele asemenea.

21 aug-soapte - foto catalin radulescu 1Astăzi, „Ziarul de Argeş” vă prezintă în exclusivitate nu mai puţin de trei informaţii de megainteres popularizate de parlamentarul argeşean. Trebuie să recunoaştem cu toţii, omul este tare. Mai mult, pare imposibil de oprit şi… dezlănţuit!

Deci un parlamentar piteştean crede că în interiorul Terrei există omuleţi verzi, că extratereştrii au pus piciorul în prag şi nu i-au lăsat pe americani şi pe ruşi să se lupte atomic (practic, să se sinucidă!) şi că oamenii au fost creaţi pe altă planetă şi aduşi aici pe Pământ ca să… nişte treburi, nişte scheme!

Bine sau ce? S-ar putea să ne spună curând şi cine l-a u21 aug-soapte - foto catalin radulescu 2cis pe JFK!

 

Moș Enescu este un dobitoc! Un dobitoc isteric!

De ceva vreme, boala mintală de care suferă un fost slugoi comunist, devenit ulterior lacheul de casă al lui Constantin Nicolescu, s-a acutizat. Cu toate că n-a fost niciodată pe craca lui, fiind celebru pentru ieşirile lui isteroide de pensionar chinuit de andropauză, Moş Enescu a ajuns în prezent în pragul internării la nebuni furioşi!

Vinerea trecută, fosila comunistă a agresat verbal un social-democrat chiar la sediul partidului pentru motivul halucinant că citea „Ziarul de Argeş”. Orice epitet ar fi prea blând pentru acest babalâc sinistru care merită o ripostă orală pe măsură. Dobitoc isteric!

Nea Enescule, foarte curând vei fi scos la pensie. Şi vei putea putrezi dracului în vizuina ta, mistuit de răutatea care te macină! Boule!

„Ziarul de Argeş”