Deputatul Radu Vasilică, protectorul lui Armand Chiriloiu, a strecurat în Consiliul Judeţean doi dintre oamenii săi şi a încercat să pună mâna pe preşedinţia Autorităţii Teritoriale pentru Ordine Publică Argeş!

0
330

Revenim, după cum am promis, cu dezvăluiri în exclusivitate despre protectorul directorului Armand Chiriloiu, deputatul Radu Vasilică.

Radu Vasilică este omul care, beneficiind de relaţia de rudenie cu familia lui Constantin Nicolescu, a distrus practic orice încercare a pesediştilor argeşeni de a funcţiona ca o echipă. Dincolo de faptul că a ajuns preşedinte al tinerilor social-democraţi argeşeni impus cu forţa de naşul său de cununie, Radu Vasilică a primit, absolut fără să aibă niciun merit, nu mai puţin de 3 mandate de deputat. Asupra lor vom reveni mai târziu, pentru că argeşenii au dreptul să afle că individul ăsta freacă menta prin Camera Deputaţilor de 10 ani, fiind celebru pentru că… nimic! Spre deosebire de restul parlamentarilor argeşeni, Radu Vasilică nu obişnuieşte să ia cuvântul în plen, nu participă la emisiuni televizate la posturile naţionale sau locale, nu are poziţii publice de niciun fel etc.

Şi totuşi, ce face Radu Vasilică? Păi aţi aflat deja că şi-a tras o cabană de vacanţă fix în patria teleportărilor de pe Transfăgărăşan, mai exact în raza pârtiei de schi care face parte din Proiectul Molivişu. Din nefericire, cabana nu apare în niciuna dintre declaraţiile de avere ale deputatului, lucru care-l va conduce în faţa procurorilor cât de curând. Dar să nu anticipăm!

Vă dezvăluim astăzi cum şi-a băgat deputatul Radu Vasilică picioarele în lista PSD pentru Consiliul Judeţean Argeş la alegerile din 2016, încercând şi, în mare parte şi reuşind, să-şi promoveze mai mulţi fideli în posturi cheie.

În urma unor negocieri de culise, beneficiind de indolenţa senatorului Valeca, pe care-l doare-n cot atunci când nu este vorba de un nou mandat parlamentar pentru el sau de sinecuri pentru panarame ca Elena Iagăr, deputatul Vasilică a reuşit să-i vâre în CJ Argeş pe celebrul Marius Nicolaescu de la Ocolul Silvic Codrii Verzi şi pe Cristina Popa, consilier parlamentar la cabinetul său.

Mai mult, a tras sfori ca Marius Nicolaescu să ajungă şeful Autorităţii Teritoriale pentru Ordine Publică Argeş (ATOP), funcţie pe care şefii CJ Argeş i-au oferit-o într-un final lui Dorin Mărășoiu, fost vicepreşedinte al instituţiei!

Între timp, Cristina Popa a ajuns contabil-şef la Ocolul Silvic Șuici, în baza relaţiei pe care o are deputatul Radu Vasilică cu Armand Chiriloiu, şeful Direcţiei Silvice Argeş.

Tot Radu Vasilică este cel care, pe ascuns şi împotriva voinţei conducerii PSD Argeş, a reuşit să obţină numirea lui Cătălin Podea în funcţia de director tehnic al Direcţiei Silvice Argeş!

După cum se vede, Radu Vasilică are comportamentul unui baron local, deşi seamănă cu un student virgin de la Conservator. Are apucăturile unui „tânăr mafiot obraznic”, cum îl numea pe vremuri Traian Băsescu pe Tudor Chiuariu. Nu este de-ajuns că trebuie să-l suportăm pe el, parlamentar de care 95% dintre argeşeni nici măcar n-au auzit, trebuie să-i mai suportăm şi protejaţii!

În ceea ce ne priveşte, odiseea parlamentară a lui Radu Vasilică trebuie să înceteze în 2020, când nu se va mai putea regăsi pe lista PSD Argeş pentru Camera Deputaţilor!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns