Deputatul PSD Nicolae Georgescu are dreptate 100% în scandalul cu prefectul liberal Emanuel Soare, protejatul lui Adrian Miuțescu cu doctorat obţinut la Chişinău

0
205

Ajung astăzi la birou şi văd că un deputat PSD din noua generaţie este terfelit mediatic într-o manieră infectă. Aş zice securistă, dar mi-ar fi cumva frică să n-am dreptate!

Despre ce este vorba? Simplu: deputatul Nicolae Georgescu a fost unul dintre puţinii argeşeni care au criticat public modul infect în care gaşca de la PNL Argeş condusă de Adrian Miuțescu a manevrat lucrurile astfel încât prorectorul Emanuel Soare să poată fi numit prefect de Argeş. Pentru că nu era funcţionar public, liberalii au încercat să-l vâre pe uşa din dos ca debutant pe la Primăria Valea Iaşiului, numai că scandalul creat şi zvonul că DNA a intrat pe fir au făcut să le tremure chiloţii tuturor, inclusiv debutantului aspirant la fotoliul de prefect. Până la urmă l-au angajat pe naşpa la Bucureşti, pe la Casa de Pensii, unde a frecat menta câteva zile până i-a trimis Sică Mandolină numirea în funcţia de prefect!

Să fie clar: aşa ceva pute a infracţiune! E nu doar ilegal, ci şi imoral! E cu atât mai mizerabil cu cât vine din partea unui partid care se împăunează că reprezintă elitele României!

Deputatul PSD de Argeş Nicolae Georgescu a avut dreptate. Atât! N-ai ce mama dracului să comentezi! Tot ce-a spus parlamentarul social-democrat ar trebui să susţină public orice argeşean care vrea să trăiască în România Normală pe care a tot promis-o Werner!

Jurnalista, însă, îi crede cretini pe toţi argeşenii care consumă presă online. Ea îl numeşte traseist politic pe Nicolae Georgescu, care, chipurile, ar fi fost membru PDL înainte, îl tratează de sus şi îl pune într-o lumină nefavorabilă pentru cei care nu ştiu cum stau lucrurile în realitate.

Recunoşti un manipulator de doi lei atunci când spusele lui vizează persoana, nu declaraţiile acesteia. Pentru că tot ce a spus public deputatul Nicolae Georgescu este de necontestat: prorectorul a ajuns prefect printr-o manevră absolut incorectă.

Din păcate pentru avocaţii din presă ai prefectului Emanuel Soare, pledoaria lor este plină de minciuni şi inexactităţi. Nicolae Georgescu n-a fost niciodată membru PDL, tot aşa cum Soare n-a fost nici o secundă funcţionar public până să-i aranjeze Miuțescu Adrian accesul în Casa de Pensii Bucureşti! Deci n-a fost în PDL pentru că… n-a fost!

Să stai să ne spui ce megaşmecher este Emanuel Soare, ce intelectual beton e micuţul de el când în realitate este vorba despre o fraudare a legii, înseamnă să-i fii de ajutor liberalului ca ciomagul în mâna mortului. Pentru că ţii „cald” un subiect care poate să pună în pericol nu doar cariera, ci şi libertatea prefectului!

Şi Georgescu, şi Soare sunt profesori. Amândoi sunt, profesional vorbind, oameni responsabili şi respectabili. Chiar dacă, spre exemplu, noua stea a liberalismului argeşean şi-a luat doctoratul la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” Chişinău, Republica Moldova!

Dar nu despre asta este vorba. Critica social-democratului Nicolae Georgescu a vizat modul inacceptabil în care Emanuel Soare a fost pus de către şeful său, Adrian Miuțescu, prefect de Argeş. Aici dreptatea este 100% de partea parlamentarului PSD!

PDL a jucat, la vremea lui, după reguli în administraţia publică argeşeană. PSD la fel. Doar PNL, sub comanda acestui Hopa Mitică de buzunar de la Curtea de Argeş, Adrian Miuțescu, a făcut cum a vrut, numai cum cerea legea nu!

D.M.D.

P.S. În locul lui Adrian Miuțescu mi-aş pune în biroul de la partid o poză cu Gheorghe Ştefan, zis Pinalti. Asta ca să ştie unde va ajunge dacă va continua pe drumul pe care a apucat!

Lasa un raspuns