Deputatul PSD de Argeș Nicolae Pavelescu: ,,Este nevoie mai mult decât oricând de programe precum cele susținute de PSD – ,,Fabricat în România” și ,,Cumpărăm românește””

0
42

În primele 11 luni din anul trecut, în guvernarea PNL-USR, deficitul comercial al României a crescut cu aproape 5 miliarde de euro, atrage atenția deputatul PSD de Argeș Nicolae Pavelescu. Acesta consideră că menținerea acestei tendințe “este intolerabilă economic și riscă să ducă la deprecierea considerabilă a leului care, în actualul context, va determina sărăcirea și mai accentuată a populației.”.

,,Deja importurile țării au ajuns să fie cu zeci de miliarde de euro mai mari decât exporturile, deși România are un potențial productiv (agricol și industrial) enorm!

Este, așadar, nevoie mai mult decât oricând de politici și programe precum cele susținute de PSD – ”Fabricat în România” și ”Cumpărăm românește”, iar PSD va încerca să găsească și alte soluții care să echilibreze balanța comercială a țării.”, transmite deputatul PSD Nicolae Pavelescu.