Deputat Simona Bucura Oprescu : În momentul acesta avem de dus o bătălie pentru alegerile prezidențiale

0
117

Deputatul, Simona Bucura Oprescu, a participat alături de senatorul Cristina Stocheci, la conferința de presă de vineri a PSD Argeș.
Unul dintre subiectele abordate de parlamentarul argeșean a fost căderea Guvernului Dăncilă și intrarea PSD în opoziție:

,,Privind lucrurile olimpic, ai câștigat, continuă, ai pierdut, continuă. În momentul acesta avem de dus o bătălie pentru alegerile prezidențiale. Viorica Dăncilă și-a asumat o candidatură la alegerile prezidențiale pe care trebuie să și-o ducă la capăt. La Palatul Cotroceni are loc un proces de consultări și ne dorim ca președintele să vină cât mai rapid în Parlament cu o propunere de majoritate parlamentară și o propunere de Guvern. (…)

În momentul acesta, fiecare dintre noi nu putem decât să ne vedem de parcursul politic pe care îl avem, să urmărim în continuare, din opoziție, ca ceea ce s-a câștigat în acești ani de guvernare să nu se irosească în perioada de haos care urmează. Vom încerca în perioada aceasta să mobilizăm cât de bine vom putea, pentru ca la alegerile prezidențiale să avem un scor care să dovedească că în toți anii în care am guvernat am făcut și niște lucruri clare, evidente care s-au simțit în buzunarul fiecărui român.”

Simona Bucura Oprescu a mai subliniat că este foarte important ca social democrați să fie uniți, iar deciziile să fie luate de fiecare dată statutar și comunicate imediat membrilor de partid, ca aceștia să nu afle de ele din presă.
În PSD, consideră deputatul argeșean, este nevoie de o reformă, și doar în opoziție partidul se poate reforma cu adevărat, cu rezultate pe termen lung: ,,Eu cred că ar trebui să muncim mai mult, să ascultăm baza partidului, iar deciziile să se ia prin vot secret atunci când vorbim de persoane sau principii fundamentale

Lasa un raspuns