Deputat Simona Bucura Oprescu: Guvernanții actuali atentează din nou la buzunarul românilor și pun în pericol siguranța alimentară a țării!

0
13

Seceta din 2019, prelungită și anul trecut, dublată de lipsa măsurilor de sprijin pentru agricultori din partea Guvernului PNL fac în așa fel încât prețurile la legume și alte produse alimentare să crească.

Mai mult, prețurile, dar și producția vor fi influențate negativ și de eliminarea de către Guvernul PNL a unor măsuri de sprijin pentru fermieri care fuseseră implementate cu succes de către Guvernele PSD.

Ion Păunel, membru fondator al ,,Uniunii Salvăm Țăranul Român”, atrage atența că toate acestea, plus pandemia, “vor genera anumite dezechilibre vizavi de culturile și cantitățile de legume pe care noi producătorii le vom scoate pe piață”.

Acesta mai precizează și că prețurile legumelor vor fi mai mari în 2021, pentru că mulți fermieri nu au reușit să se capitalizeze și nu au cu ce să înceapă noua producție, unii apelând la credite.

Iată cum prin lipsa de acțiune pentru a sprijini producătorii autohtoni, guvernanții actuali atentează din nou la buzunarul românilor și pun în pericol siguranța alimentară a țării!

Lasa un raspuns