Deputat PSD Nicolae Georgescu: „Să luăm “modelul” președintelui Iohannis…”

0
32

La Evaluarea Națională și Bacalaureat – acces pe bază de… prompter!

Klaus Iohannis a ținut să (re)confirme faptul că este bolnav – ceea ce am scris curând – iar din fericire – (foarte) multă lume a apreciat! Președintele României a avut o ieșire incalificabilă pentru un șef de stat acesta lovind cu pumnul pupitrul de la care făcea declarații de presă! Nu a fost însă nici prima astfel de ieșire și cu siguranță nici ultima…
Recent scriam despre un președinte “bolnav”. Din foarte multe puncte de vedere! Bolnav în primul rând de PSD… De tot ce face PSD! Bolnav apoi de ură… Iar enumerarea poate continua: obsesiesuperioritatearoganțăindiferență etc…
Se spune că o imagine face cât 1000 de cuvinte… Așa este și acum, filmulețul în care președintele României se enervează în timpul unei declarații de presă și lovește pupitrul transmite foarte multe lucruri. Din păcate, lucruri triste pentru țara noastră!
Așa cum l-am caracterizat curând, avem un președinte lipsit de caracter și tărie morală!
Avem un președinte mediocru!
Avem un președinte – cititor de prompter!
Avem un președinte care atunci când scapă lucrurile de sub control devine violent!

☑Să luăm “modelul” președintelui Iohannis…☑La Evaluarea Națională și #Bacalaureat – acces pe bază de… prompter! ☑Klaus #Iohannis a ținut să (re)confirme faptul că este bolnav – ceea ce am scris curând – iar din fericire – (foarte) multă lume a apreciat! Președintele României a avut o ieșire incalificabilă pentru un șef de stat acesta lovind cu pumnul pupitrul de la care făcea declarații de presă! Nu a fost însă nici prima astfel de ieșire și cu siguranță nici ultima… ☑Recent scriam despre un #președinte “bolnav”. Din foarte multe puncte de vedere! #Bolnav în primul rând de #PSD… De tot ce face PSD! Bolnav apoi de ură… Iar enumerarea poate continua: #obsesie, #superioritate, #aroganță, #indiferență etc…☑Se spune că o imagine face cât 1000 de cuvinte… Așa este și acum, filmulețul în care președintele României se enervează în timpul unei declarații de presă și lovește pupitrul transmite foarte multe lucruri. Din păcate, lucruri triste pentru țara noastră!Așa cum l-am caracterizat curând, avem un #președinte #lipsit de #caracter și tărie morală!✔Avem un președinte mediocru!✔Avem un președinte – cititor de prompter!✔Avem un președinte care atunci când scapă lucrurile de sub control devine violent!☑Acum înțelegem și de ce președintele României refuză orice întâlnire, discuție, dezbatere!☑Președintele României vine și citește de pe prompter… Oare cum o astfel de persoană, mediocră, ce-i drept, poate să conducă o astfel de țară? Mă refer prin prisma funcției în stat, pentru că de condus – știe toată lumea că nu are cum să o facă!☑Știți ce este și mai periculos?#Iohannis nu este la prima ieșire de acest fel. La primul mandat, acesta și-a ieșit din fire la #Bruxelles… Înainte să urce în mașina oficială, pentru că nimeni nu s-a grăbit să-i ia paltonul, enervat de așteptare, președintele a aruncat paltonul pe mașină!☑Cu siguranță, președintele nu este nici la ultima ieșire de acest fel!Așadar, îi recomand (încă o dată) președintelui României, un consult serios!Diagonosticul este unul sigur – avem un lider fals, un om ce a dezbinat România, un președinte ce nu a relaționat cu românii, o persoană care permanent a servit alte interese!☑În încheiere, aș vrea sa insuflu un ton optimist, să mă poziționez paralel cu starea permanentă de spirit a președintelui României.☑Țin să subliniez faptul că nu am nimic cu persoanele care citesc de pe prompter, însă acest lucru este incalificabil pentru un șef de stat… violent precum al nostru!Domnilor guvernanți, în această perioadă tot avansați variante pentru desfășurarea examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat… Luați așadar modelul președintelui Iohannis, renunțați la obligativitatea temperaturii sub 37,3 grade și alte metode la care vă gândiți și permiteți accesul elevilor pe bază de… prompter!☑Dacă #președintele #României are (ne)voie, elevii de ce nu ar avea?

Publicată de Nicolae Georgescu pe Joi, 28 mai 2020


Acum înțelegem și de ce președintele României refuză orice întâlnire, discuție, dezbatere!
Președintele României vine și citește de pe prompter… Oare cum o astfel de persoană, mediocră, ce-i drept, poate să conducă o astfel de țară? Mă refer prin prisma funcției în stat, pentru că de condus – știe toată lumea că nu are cum să o facă!
Știți ce este și mai periculos?
Iohannis nu este la prima ieșire de acest fel. La primul mandat, acesta și-a ieșit din fire la Bruxelles… Înainte să urce în mașina oficială, pentru că nimeni nu s-a grăbit să-i ia paltonul, enervat de așteptare, președintele a aruncat paltonul pe mașină!
Cu siguranță, președintele nu este nici la ultima ieșire de acest fel!
Așadar, îi recomand (încă o dată) președintelui României, un consult serios!
Diagnosticul este unul sigur – avem un lider fals, un om ce a dezbinat România, un președinte ce nu a relaționat cu românii, o persoană care permanent a servit alte interese!
În încheiere, aș vrea sa insuflu un ton optimist, să mă poziționez paralel cu starea permanentă de spirit a președintelui României.
Țin să subliniez faptul că nu am nimic cu persoanele care citesc de pe prompter, însă acest lucru este incalificabil pentru un șef de stat… violent precum al nostru!
Domnilor guvernanți, în această perioadă tot avansați variante pentru desfășurarea examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat… Luați așadar modelul președintelui Iohannis, renunțați la obligativitatea temperaturii sub 37,3 grade și alte metode la care vă gândiți și permiteți accesul elevilor pe bază de… prompter!
Dacă președintele României are (ne)voie, elevii de ce nu ar avea?

Lasa un raspuns