Deputat PSD Nicolae Georgescu: RUȘINOS, dle. Ludovic Orban! Să nu uitați că PSD a repus în funcțiune spitalele închise de colegii dvs., a deblocat posturile în sănătate și a oferit salarii decente personalului medical care, astăzi, în fiecare clipă, își riscă viața pentru noi!

0
57

Dacă la începutul anului ne-ați dovedit că SĂNĂTATEA și EDUCAȚIA nu sunt o prioritate pentru GUVERNUL Orban I, II, III … sau oricare ar fi acela, dar să se numească ORBAN, treziți-vă măcar acum, în ultimul ceas!!!

Sunteți la guvernare din noiembrie 2019, ați primit toate atenționările posibile, dar singura dvs. preocupare reală a fost organizarea alegerilor anticipate.

Nu mai dați vina pe PSD, ați avut suficient timp să vă organizați!

Să nu uitați că PSD a repus în funcțiune spitalele închise de colegii dvs., a deblocat posturile în sănătate și a oferit salarii decente personalului medical care, astăzi, în fiecare clipă, își riscă viața pentru noi.

Să vă dea Dumnezeu gândul cel bun, astfel încât să acționați așa cum se cuvine, să avem o comunicare coerentă, reguli clare și măsuri ferme care să vină, într-adevăr, în ajutorul românilor, iar medicii să dispună de tot ce au nevoie în lupta cu COVID19!

Lasa un raspuns