Deputat PSD Nicolae Georgescu: Rușine pentru modul în care aplicați legea! Organizați evenimente cu peste 80 de participanți – iar pe români îi amendați dacă formează grupuri mai mari de 3 persoane…

0
184

Domnilor, puterea vă „îmbată”! O folosiți în interesul vostru… Faceți abuz de ea… Am văzut cu toții aglomerația creată cu ocazia revenirii în Argeș a premierului „Lucovid” Orban… În timp ce închideți bisericile, iar românilor le cereți să își amâne nunțile și botezurile, le impuneți să nu mai iasă din case, să nu formeze grupuri mai mari de 3 persoane – voi organizați evenimente cu peste 80 de participanți în plină pandemie de COVID-19!

Am văzut cu toții aglomerația creată în Argeș la revenirea premierului “criză” Orban. Și nu a fost deloc un moment istoric, așa cum au declarat unele persoane. Reamintiți-vă doar puțin importanța evenimentelor trecute (10 mai spre exemplu) și vă veți da seama că alții au scris istorie!

Domnilor, unii dintre voi sunt… numiți! Alții suntem aleși să facem ceva pentru români! Așa că, să renunțăm la astfel de termeni… propagandiști!

Revenind la bulucul creat de voi…

Pe lângă ..alaiul” venit de la centru, ați adus și …aplaudacii” din planul local și ați umplut o sală!

Ați pus în pericol pe toată lumea – de la oficialitățile voastre care nu puteau rata momentul și fotografiile de partid, până la jurnaliști! Mă gândesc în special la ultima categorie enumerată – pentru că oamenii aceștia au fost forțați de natura meseriei să participe la eveniment! Oamenii aceștia au acasă familii și pun la rândul lor în pericol alte persoane! Cât despre voi, știu că nu vă pasă de nimic, nici măcar de Coronavirus!

Așadar, în timp ce nunțile, botezurile și chiar înmormântările se fac prin ordinele voastre cu maximum 8 persoane,  voi faceți un eveniment cu 80 de persoane!

Cum vine acest lucru, dragi guvernanți?

Domnilor, voi de ce nu respectați ordonanțele militare?

Domnilor, voi de ce nu vă amendați?

Domnilor, de ce nu respectați distanțarea socială?

PS: La următoarea vizită în Argeș a premierului ,,Lucovid”, poate va ajunge și în spitalele din județ – deoarece, în aceste momente au mare nevoie de sprijin – măcar moral, pentru că altceva, observăm cu toții că premierul și incompetenții din jurul său chiar nu pot oferi!

Lasa un raspuns