Deputat PSD Nicolae Georgescu: Prefectul ,,joacă” Argeșul la… păcănele!!!

0
69

O nouă decizie hilară a prefectului de Argeș! Și uite așa… ajungem să ne mirăm de ce județul nostru este în topul național privind explozia cazurilor COVID-19…

Prefectul a închis sălile de sport, dar a lăsat deschise cazinourile și casele de pariuri.

Domnule prefect, care sunt mai periculoase???

Așadar, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș a impus închiderea tuturor sălilor de sport, dar a lăsat deschise cazinourile și casele de pariuri. Jocurile de noroc se vor închide doar noaptea, între orele 23.00 și 6.00.

Personal, nu văd rostul acestei decizii, mai ales că sălile de sport nu sunt mai periculoase decât cazinourile sau casele de pariuri, când vine vorba despre transmiterea COVID-19.

În plus, așa cum notează publicația ,,Libertatea”, decizia de închidere completă a sălilor de sport nu-și găsește corespondent în alte județe și nici măcar în București, metropolă care conduce la numărul de cazuri de coronavirus în România.

Și, într-adevăr, nu există niciun studiu ori decizie a autorităților naționale care să demonstreze că sălile de sport sunt mai periculoase pentru transmiterea infecției decât cazinourile ori casele de pariuri!

Așadar, care este rațiunea deciziei???

Domnule prefect, îmi dau seama, încă o dată, de faptul că domnul Marcel Vela a avut mare dreptate când a ,,măturat” cu dvs.! Când ați fost acuzat că aveți o mare vrăjeală în dvs, mai ales că ați transformat Argeșul într-un focar COVID-19.

În ultimele săptămâni, epidemia de coronavirus a pus stăpânire pe județul Argeș, care e între primele trei cele mai afectate zone din România. Așadar, peste 1.300 de cazuri noi de COVID-19 a înregistrat în ultimele două săptămâni județul Argeș.

P.S. La ce decizii luați, sper să nu vă treacă prin cap să anunțați deschiderea anului școlar în cazinouri sau în casele de pariuri!

Lasa un raspuns