Deputat PSD Nicolae Georgescu: PNL Argeș a sacrificat soarta județului! Singurul interes – jocul politic…

0
66

Ne-am convins încă o dată de faptul că PNL Argeș are un singur interes! Politic! Așadar, când în Argeș COVID-19 este în floare (tot din cauza guvernării proaste a PNL), liderii liberali întrec măsura și acționează doar în interes politic!

Bineînțeles, mână în mână cu guvernanții, liderii PNL din Argeș au făcut o ,,șmecherie” politică. Au demis prefectul de Argeș – cel pentru care au luptat atât de mult să îl aducă în această funcție.

De ce? Domnul Emanuel Soare este chiar candidatul PNL Argeș la președinția CJ Argeș!

Așadar, PNL nu este interesat de soarta argeșenilor, ci doar de propriul interes.

Mai mult, PNL-iștii au umblat și la un post de subprefect, unde au adus pe altcineva – un domn ce era subprefect în Capitală, acesta preluând și atribuțiile de prefect. Despre domnul respectiv vom mai discuta și pe viitor, avem suficient timp…

Așadar, când Argeșul suferă enorm din cauza pandemiei, aproape suta de pozitivi noi zilnic, lipsă de locuri în spitale, lipsă de personal medical și tot mai multe decese – PNL-iștii au chef de schimbări doar pentru satisfacerea interesului de partid!

Personal, acest lucru chiar nu mă miră!

Și sunt sigur că piteștenii și argeșenii îl vor taxa la viitoarele alegeri – cele locale, respectiv parlamentare!

Apropo, de când cu aceste schimbări la Prefectura Argeș, raportările COVID-19 lipsesc cu desăvârșire în județul nostru! Chiar nu se mai ocupă nimeni de acest lucru?

Argeșenii au nevoie de informare și de siguranță!

PS: Domnilor, după alegerile locale pe care le veți pierde detașat, îl veți readuce pe domnul Soare, din nou, prefect?

Ar fi josnic, sincer, dar cu siguranță, așa veți proceda!

Lasa un raspuns