Deputat PSD Nicolae Georgescu: „Nu ne mai mințiți că am trecut cu bine peste pandemie! Argeșul s-a transformat într-un focar COVID-19!”

0
82

Privesc cu îngrijorare raportările zilnice ale cazurilor de COVID-19! Atât la nivel national, însă în special la nivelul județului Argeș!
Deși guvernanții și “liderii” lor județeni ne mint cu vorbe precum “pentru noi faptele vorbesc”, respectiv “am făcut toate eforturile să trecem cu bine peste pandemie și ne-am ținut de cuvânt”, de fapt, România este un adevărat focar COVID-19, iar în ultimele zile – cele mai multe cazuri vin din Argeș!
De la debutul stării de urgență, am atras atenția atât la nivel national, cât și la nivel județean cu privire la faptul că nu se fac teste!
Singurul răspuns primit era “situația este sub control”… Total fals, iar timpul mi-a dat dreptate!
Ultimele raportări sunt cel mai bun exemplu: miercuri – 321 cazuri noi în plan național (56 în Argeș), joi – 460 cazuri noi în plan național (76 în Argeș), iar vineri – 441 cazuri noi în plan național (62 în Argeș)!
Imediat s-a trezit și prefectul de Argeș, cel care a declarat din senin faptul că “avem mulți infectați… deoarece testăm mai mult”.
Deci am avut dreptate!!! Reacție târzie și total neadecvată a prefectului, cel care a gestionat defectuos situația din județ!
Altfel, președintele PNL Argeș ne anunța extrem de mândru faptul că una dintre realizările PNL este legată de faptul că România a fost scoasă din pandemie… Domnule Miuțescu, pe cine vreți să mințiți???
Încă o minciună lansată de domnul Miuțescu pe rețelele de socializare este legată de distribuirea unei postări a premierului Ludovic Orban… Aceasta face referire la faptul că “liderii politici din zona opoziției, deci în special din PSD au instigat permanent cetățenii la nerespectarea regulilor”.
Domnilor Miuțescu și Orban, cumva liderii PSD au fost surprinși în birouri (la fumat și băutură) fără mască de protecție? Fără respectarea legată de distanțare? Liderii PSD au organizat petreceri cu aproximativ 100 de participanți?
Vă propun să vă uitați în propria ogradă, acolo sunt cele mai mari nereguli! Din toate punctele de vedere!
În altă ordine de idei, trag în continuare semnalul de alarmă cu privire la faptul că nici măcar în al 12-lea ceas nu beneficiem de transparență în ceea ce privește numărul de persoane testate!
De ce? Care este interesul real al vostru???
Știm doar că achizițiile sunt unele cu cântec… Cea mai bună dovadă, situația de la UNIFARM, unde directorul a fost suspendat din funcție pentru 60 de zile, fiind acuzat de faptul că a cerut mită 760.000 de euro pentru o achiziție de măști și combinezoane necesare în criza COVID-19.
Să nu uităm că, de curând, chiar premierul României era cel care aplauda achizițiile făcute de UNIFARM și îl dădea exemplu de transparență pe directorul pus sub acuzare acum de DNA…
Așadar, nu ne mai mințiți cu privire la faptul că am trecut peste pandemie, iar meritul este al vostru!
Faceți ceva, deoarece Argeșul a devenit un adevărat focar de COVID-19!
Și… aveți grijă pe cine lăudați… sa nu fie oameni care ajung în atenția DNA!
Iar cu privire la instigarea cetățenilor pentru a nu respecta regulile, aveți dreptate, dar pe jumătate!
Voi ați fost cei care ați făcut permanent acest lucru!!! Prin comportamentul vostru ilegal, imoral și…penibil!

Lasa un raspuns