Deputat PSD Nicolae Georgescu: În plină stare de alertă – contracte fără număr pentru liberali…

0
23
  • Ultima ,,lovitură” vine de la Iași!
  • În plină pandemie de Covid-19, PNL-ul continuă să își facă treburile!

Așadar, nimic nu este întâmplător, iar domnii din PNL își fac treburile murdare în timp ce românii suferă și se tem pentru locurile de muncă, respectiv pentru sănătatea lor!

Ultima ,,bombă” vine de la Iași…

Mihai Chirica a ajuns candidatul PNL la Primăria Iași și imediat au început să fie date contracte pe bandă rulantă către firmele deținute de liberali.

Rapiditatea cu care s-au dat contractele este una de invidiat pentru orice contractor. 121.000 de lei cât ai bate din palme (între 6 și 9 minute) în marea familie liberală!

Din adversar, Vlad Ghizdovăț a devenit bun coleg al primarului de când acesta a intrat în PNL. Brusc, luna aceasta, familia consilierului local a prins 121.000 de lei prin achiziție directă de la Ateneu. Un proiect e documentația pentru aviz ISU. Altul, refacerea fațadei la Cinema.

Firma care le-a câștigat pe toate trei se numește Anthem STP SRL și-i are drept asociați pe Tatiana Ghizdovăț și Sergiu Ghizdovăț. Aceștia sunt mama, respectiv fratele consilierului local Vlad Ghizdovăț (PNL).

Contractele, din luna mai și iunie, adică la câteva luni de la momentul intrării primarului Mihai Chirica în PNL, reprezintă pentru Anthem STP peste 77% din cifra de afaceri înregistrată de firmă în 2018, ultimul an pentru care există informații publice pe site-ul Ministerului de Finanțe.

Lasa un raspuns