Deputat PSD Nicolae Georgescu: „Din seria “Țara arde – baba se piaptănă”! Doi secretari de stat din Ministerul Educației – în concediu, pentru a pregăti alegerile locale…”

0
66

A început cel mai atipic an școlar din istoria recentă a României! Un an școlar umbrit de pandemia COVID-19, însă accentuat de incompetența Guvernului Orban 2! Când învățământul românesc are atâtea lipsuri, pe guvernanți îi doare în cot! Doi secretari de stat de la Educație și-au luat concendiu pentru a-și pregăti campania pentru locale!

În România, sub oblăduirea lui Ludovic Orban – cel mai slab premier al României, “țara arde – baba se piaptănă”. În timp ce elevii, profesorii și părinții stau zilnic cu sufletele la gură, mai marii din MinisterulEducației se gândesc la propriile interese.
Așadar, doi secretari de stat din Ministerul Educației și-au luat concendiu de odihnă chiar la începutul anului școlar!
Motivul? Aceștia candidează la alegerile locale și sunt în campanie electorală…
După cum vedem, interesul pentru anul școlar, pentru educație, pentru elevi – egal cu 0!
Foarte urât, domnilor de la PNL, respectiv PMP – acestea fiind partidele din care fac parte cei doi secretari de stat!
Mai are rost să ne întrebăm de ce acest start de an școlar nu a fost pregătit deloc?
Nu cred! Monica Anisie nu înțelege nimic din ce se întâmplă în jurul dumneaei, iar cei doi secretari de stat sunt în concediu! Deci, ce așteptări să mai avem?
Așa cum spune un vechi proverb românesc “peștele de la cap se împute”… Din păcate, el se curăță de la coadă…
Domnilor, așa ceva nu se face! Adevărații comandanți părăsesc ultimii nava!
Însă, voi sunteți niște incompetenți! Voi sunteți interesați doar de propriile interese! Dar, românii vă vor taxa la vot, cu siguranță!
Ar fi mult mai bine și fair-play să părăsiți definitiv acest minister! Vorbim despre ministerul Educației! Despre viitorul copiilor! Despre tinerii de astăzi care mâine vor conduce țara!
Domnilor secretari de stat, domnilor ce sunteți acum în CO, v-ați luptat cumva pentru elevi când alocațiile trebuiau mărite? Ați făcut ceva în sprijinul profesorilor când au fost privați de creșterea salarială? Știți cumva că foarte mulți elevi încă nu au laptopuri și tablete – deși aceștia trebuie să lucreze în sistem online?
Eu, da, știu… Prea multe întrebări pentru voi!
Însă, oferiți prea puține soluții pentru noi!