Deputat PPU SL Andrei Gerea: De când a venit la ministerul Muncii, Violeta Alexandru nu a luat nicio măsură eficientă pentru angajați sau pentru pensionari!

0
158

Federaţia Sindicatelor din Ministerul Muncii a intrat în grevă japoneză. Este vorba despre angajații din Ministerul Muncii, cei care acuză ministrul de resort că i-a denigrat continuu și de lipsă de dialog.

De când a venit la ministerul Muncii, Violeta Alexandru nu a luat nicio măsură eficientă pentru angajați sau pentru pensionari, nu a identificat nicio soluție și nu a venit cu nicio propunere de modificare legislativă în Parlament pentru a face în așa fel ca șomerii să poată fi angajați mai ușor de către patroni. Nu a luat nicio măsură care să vină în întâmpinarea firmelor pentru a face față efectelor pandemiei.

De ce nu a făcut nimic din toate acestea? O spun angajații din cadrul ministerului. Cei care nu sunt cu adeziune de partid sau numiți politic.

Pentru că nu comunică cu ei, nu înțelege care sunt cauzele problemelor și nu poate genera astfel nici soluții. Este atitudinea perfectă de șefă pe care nu o interesează nimic, pentru că se consideră atotștiutoare.

Nu a făcut altceva decât să lovească în specialiștii din domeniu și să peticească problemele cu care s-a confruntat.