Deputat Nicolae Georgescu: Ora de închidere a restaurantelor coincide cu restricția de circulație! Cum vor ajunge oamenii acasă, de la restaurant, fără a încălca interdicția de circulație?

0
50

Începând de luni, teatrele, cinematografele, restaurantele, barurile, cafenelele şi sălile de jocuri de noroc din Bucureşti s-au redeschis la 30% din capacitate. Însă, ora de închidere a restaurantelor coincide cu restricția de circulație.

În Capitală este haos! Cu o așa guvernare, nici nu ne mai miră acest lucru…Așadar, la câteva zile după ce au decis redeschiderea restaurantelor, autoritățile anunță că au greșit programul de funcționare: se închid la 23.00, nu 21.00!

Altceva este, însă, și mai interesant… Ora de închidere a restaurantelor coincide cu restricția de circulație.

Domnilor, cum vor reuși oamenii să ajungă acasă de la restaurant, fără a încălca interdicția de circulație? Din partea Prefecturii Capitalei a venit un răspuns vag… ,,Fiecare e responsabil pentru sine, adică trebuie să își gestioneze timpul astfel încât să nu fie surprins pe străzi după ora 23.00”.

Totuși, comiteți gafe în serie. Întâi anunțați un program, apoi reveniți cu o erată, pentru ca în final să constatăm faptul că ora de închidere a restaurantelor coincide cu restricția de circulație?!

Ce să înțelegem? Fie sunteți incompetenți, fie îi veți pândi pe oameni la secundă pentru a-i amenda❗

Lasa un raspuns