Demnitar din structurile de forţă ale statului român blochează demiterea lui Armand Chiriloiu de către ministrul Costel Alexe!

0
329

Pablo Escobar spunea, prin 1984, că cel mai important lucru din lume este banul, nu puterea. Că, dacă ai bani, ai automat şi putere. Iar fără bani n-ai cum să ajungi la putere niciodată!

În prezent, punctul de vedere al mafiotului de la Medellin este confirmat de acţiunile mult mai puţin celebrului băiat isteţ argeşean don Armando Chiriloiu, capul neîncoronat al mafiei lemnului din judeţ.

V-am prezentat pe larg culisele controlului efectuat timp de două luni la Direcţia Silvică Argeş. Chiriloiu a fost găsit praf la toate capitolele şi a fost propus pentru demitere. Momentan raportul zace undeva pe biroul ministrului Mediului Costel Alexe, fără a primi rezoluţia mult aşteptată în Argeş. Asta deşi chiar şi liderul liberalilor argeşeni, Adrian Miuțescu, doreşte schimbarea urgentă a lui don Armando pentru a-l înlocui cu un director agreat de PNL.

De ce totuşi nu cade don Armando cum ar trebui? Simplu: pentru că bani! Şi pentru că, dacă ai bani, ai şi cu ce să-ţi faci relaţii!

Cei mai informaţi dintre argeşeni îşi amintesc că, la un anumit moment, prefectul Gogu Davidescu i-a intrat cumva pe invers şefului PDL din Argeş, senatorul Mircea Andrei. Acesta a încercat de vreo patru ori să-l schimbe, reuşind într-un final, cu doar două luni înainte ca Guvernul PDL condus de Mihai Răzvan Ungureanu să se prăbuşească. Deci a fost vorba doar despre o victorie de palmares pentru Mircea Andrei, care nu a reuşit să-şi instaleze un fidel decât pentru vreo 50 de zile, în persoana lui Ciprian Berevoianu.

Cum a rezistat atât de mult Davidescu? Simplu: a avut un protector de calibru greu. Un argeşean indispensabil pentru ultimii doi preşedinţi ai României, Traian Băsescu şi Klaus Werner Iohannis. Acesta a reuşit de fiecare dată să blocheze deciziile de demitere a lui Davidescu, chiar dacă figurau pe ordinea de zi a şedinţelor de guvern!

Între timp, mai precis în ultimele două luni, protectorul lui Davidescu a fost cumva deturnat, devenind îngerul păzitor al lui don Armando, ştiut fiind faptul că bossul de la Direcţia Silvică Argeş ştie ca nimeni altul să mişte din urechi la nevoie!

Ne-am interesat şi am aflat că demnitarul din anturajul preşedintelui României a fost găzduit recent la cabana de la Mozacu, unde a petrecut momente de neuitat. Tovarăşul său a împuşcat un căprior, pentru care a plătit taxa necesară. Demnitarul, cel mai probabil, a împuşcat altceva pe timpul nopţii, ştiut fiind faptul că… îi place să-şi folosească arma din dotare. În fine, astea sunt amănunte pe care le vom prezenta pe larg, noi şi presa naţională. Pentru că misteriosul personaj prezintă un megainteres pentru televiziunile şi site-urile de la Bucureşti!

Momentan, intervenţia noului protector al lui don Armando s-a dovedit decisivă. Ministrul Costel Alexe n-a avut curaj să-l demită, în conformitate cu solicitarea partidului, aşa că a preferat să tergiverseze lucrurile.

Numai că am intrat noi pe fir şi le vom prezenta cazul tuturor, de la Guvern până la DNA, de la televiziunile centrale până la Cotroceni, unde-i vom trimite un memoriu preşedintelui Klaus Werner Iohannis în care vom prezenta aventurile dezonorante ale unui personaj de bază în structura de putere a statului român. Adjunctul lui s-a crezut şi el de neatins, dar a fost obligat să plece acasă după celebrul scandal dâmboviţean din decembrie 2019!

Revenim. Povestea este fabuloasă!

Lasa un raspuns