Demenţa sifiliticei s-a acutizat: Miss Autopsia a scuipat şi a sărit la bătaie!

0
6676

Săptămâna trecută, mortăciunea sifilitiCĂ CARE (cacofonia este mai mult decât intenţionată!) răspunde la numele de Lavinia Năstase şi care şi-a câştigat renumele în urbe ca Miss Autopsia s-a comportat din nou ca o zdreanţă şi a scuipat-o pe directoarea interimară a Centrului Cultural Piteşti. Pe care a şi bruscat-o ulterior, în timp ce înjura şi făcea spume la gură ca o zdreanţă isterică.

Cretina asta sociopată, gura asta de canal urât mirositoare, faţa asta de vidanjă megaexploatată s-a obişnuit să se comporte ca o vită nesimţită pentru că organele abilitate ale statului nu au luat niciodată măsuri în cazul ei, deşi a fost implicată în sute de incidente în ultimii şapte-opt ani. Niciodată nu a fost amendată aşa cum merita, indiferent de ce probleme le-a creat demnitarilor sau altor personalităţi ale judeţului. Pe vremuri, fosta conducere a CJ Argeş o transformase pe Miss Autopsia în beneficiara unor finanţări publice, toate pentru nişte aşa-zise proiecte de trei parale, pentru care schiloada porni primea un purcoi de bani. A fost o greşeală, pentru că aşa s-a suit scroafa în copac şi nu se va mai da jos de-acolo decât… cu ajutor!

Până la urmă, fiecare dintre cei care nu-şi fac datoria cu Miss Autopsia şi nu-i aplică amenzi pentru comportamentul ei de drogată în sevraj trebuie să vadă pe propria lui piele că aplicarea legii nu e facultativă. Toate ieşirile ei publice trebuie penalizate, pentru că altfel tuta asta nu se va calma niciodată.

Personal, o să solicit o anchetă socială în familia lor dezaxată, pentru ca reprezentanţii Protecţiei Copilului să verifice dacă fetiţa acestui cuplu sinistru creşte în cele mai bune condiţii, având în vedere că mama pare dementă, iar tatăl pare terorizat de consoartă! Voi face acest lucru în zilele următoare, pentru că interesele micuţei trebuie să primeze. Voi publica sesizarea în facsimil, că să nu existe dubii!

În altă ordine de idei, le transmit public (din nou!) celor trei-patru dobitoci care o finanţează sau o încurajează în orice alt mod pe scârba asta oligofrenă că fiecare răspunde pentru ce face. Chiar dacă eşti un aşa-zis liberal, chiar dacă eşti o panaramă ajunsă primăriţă din plezneală sau chiar dacă eşti un pădurar penal primitiv şi ticălos, ar trebui să te gândeşti de două ori înainte să-ţi înnozi coada cu distrusa asta decervelată. Personal, vă promit multă atenţie!

În fine, citiţi mâine numai în „Ziarul de Argeş”. Vă garantez că o să vă placă mult, tuturor celor care consideraţi că Miss Autopsia trebuie să primească multă mu..  tratament special!

D.M.D.

P.S. În fiecare zi când hidoasa asta urâtă ca un cur de cimpanzeu face câte o nefăcută mă întreb: cât de terminat trebuie să fie strămoşul care i-a făcut un copil, care umblă ca un bou în spatele ei şi încearcă sfios să o şteargă la gură după ce tâmpita mănâncă rahat cu polonicul?

Emil Maghinici, e vai de capul tău cărunt şi sec! În locul tău mi-ar fi ruşine să ies din casă, darămite să mai apar la televizor şi să-mi dau cu părerea despre guvernare şi alte cele. Mi-e scârbă!

Lasa un raspuns