Demagogul demagogilor – Mircea Andrei de la PAM!

0
420

31 mai Andrei papagal veneticÎn luna februarie a acestui an, când s-a dezbătut public bugetul municipiului Piteşti, şedinţa a fost tulburată de un pitic cu burtoacă, extrem de agresiv verbal şi plin de el de parcă ar fi fost cel puţin Bill Gates. Cred că v-aţi dat seama, caraghiosul era Mircea Andrei, zis Stăpânul, şeful PAM.

Fostul senator PDL de Dâmboviţa nu şi-a cerut scuze piteştenilor prezenţi pentru pensiile şi salariile tăiate de partidul în care a fost şef de departament la Bucureşti şi preşedinte al organizaţiei judeţene Argeş, nici pentru cele 4 spitale închise, nici pentru cele 40.000 de locuri de muncă dispărute din vina PDL. Dimpotrivă, Andrei a trăncănit tot felul de aiureli despre buget, oferindu-se să aducă el bani pentru investiţii (alo, Salvarea, n-aţi fost deloc pe fază!), explicând el tuturor, deşi nici dracu’ nu voia să-l asculte, despre ce ar trebui făcut cu bugetul urbei etc.

La nici o lună, Mircea Andrei a repetat dileala la Consiliul Judeţean Argeş, unde, tot aşa, la dezbaterea bugetului s-a dat în stambă. Fireşte, aceeaşi placă: poate el să facă rost de bani, ştie el ce trebuie făcut cu bugetul Argeşului etc. Din nou, cei prezenţi l-au huiduit copios, semn că argeşenii ştiu acum cu cine au de-a face şi nimeni nu-l mai crede pe olteanul care ne spune de trei ori pe zi că el este argeşean, deşi s-a născut în comuna Sârbii-Măgura din Olt şi a trăit acolo până la 14 ani!

Ştiţi ce este cu adevărat demenţial? Că deunăzi, pe 22 mai, într-o ieşire publică redată de un site de ştiri, Mircea Andrei a declarat: „Zona Câmpulung poate fi dezvoltată. Mă ofer eu să fac asta!”.

Sincer, aţi mai pomenit aşa ceva? Toţi am văzut papagali în politică, toţi am văzut demagogi, toţi am văzut iresponsabili şi mitomani. Dar… aşa ceva? Mircea Andrei e unic. E caz patologic! E… fără egal!

Şi totuşi, oare ce-o lua ăsta, Dumnezeule mare?! Ce substanţă poate anula orice umbră de ruşine, orice brumă de bun-simţ?! Mai căutăm!

D.M.D.

P.S. Stăpâne, vezi că ai uitat de Costeşti! Zona clar poate fi şi ea un magnet pentru investiţii şi, aş putea să jur, tu eşti singurul care poate aduce banii! Este că te-am citit?

Lasa un raspuns