De la transportat căcat să ajungi licenţiat (cu vilă de miliarde!), asta înseamnă să fii politician de succes la UNPR Argeş!

0
343

24 mai UNPR vidanjoriCe înseamnă şi era internetului…! La nici o săptămână de la publicarea dezvăluirilor noastre despre marele om politic Gheorghe Ion, zis „Călcâie”, poziţia nr. 5 pe lista UNPR pentru Consiliul Judeţean Argeş, cititorii noştri s-au grăbit să ne lumineze complet asupra personajului.

Astfel, unul dintre foştii săi colegi de pe platforma „Arpechim” ne-a relatat că personajul nostru s-a prezentat tuturor ca fiind nepotul fostului şef de la Circulaţie, comisarul-şef Gheorghe Dumitrescu. Pe filiera asta s-a şi angajat şi a beneficiat de o toleranţă extraordinară din partea şefilor.

Ex-colegul său ne-a povestit că, din patru vidanje transportate de junele şofer (la acea vreme!) Gheorghe Ion, două erau cu rahat, iar două cu carburant, cărate direct… unde trebuie. Noi nu credem aşa ceva sub nicio formă, pentru că este ştiut faptul că orice şofer care cară rahat devine megabogat în doar câţiva ani, încât îşi poate cumpăra o vilă în Războieni cu banii jos, iar apoi îşi poate finanţa şi cursuri universitare. Cum ar veni, de la CĂCAT să ajungi LICENŢIAT, asta înseamnă să fii descurcăreţ!

În fine, nu vom mai scrie astăzi nimic despre flit-urile pe care şi le primeşte Nichifor Bălan de la şefii de organizaţii care dezertează pe capete de pe corabia care se scufundă. Acest lucru se va vedea la vot, când UNPR Argeş nu va trece de 2,5% nici dacă fiecare dintre votanţii partidului ar avea două voturi!

Avem totuşi o întrebare. Retorică, evident. De ce naiba senatorul Cristache şi mâna lui dreaptă, Nichifor Bălan, nu trimit la dezbaterile televizate candidaţi, ci persoane care n-au nimic în comun cu alegerile locale? De curând am văzut-o la televizor pe d-na doctor Luminiţa Paul, care s-a descurcat bine, dar care nu se regăseşte pe listele UNPR Argeş. Care să fie explicaţia? Să le fie teamă capilor de liste? Sau poate…?!

Ne lămurim noi zilele viitoare!

D.M.D.

Lasa un raspuns