De ce este plină presa de jegoşi corupţi şi nemernici?

0
471

1Primarul Ion Dumitru de la Albota a fost realmente terorizat de acel Florin Paraschivescu. Spre cinstea lui, acest edil cu coloană vertebrală a refuzat să-i plătească golanului deghizat în jurnalist suma de 2.000 de RON pe lună şi s-a dus la procurori. Procurori care l-au blindat cu aparatură de înregistrare şi l-au trimis la întâlnire cu şantajistul, iar acum au probe irefutabile să elimine acest puroi din rândurile breslei!

Problema gravă este, vorba primarului Dumitru, că există încă oameni dispuşi să plătească fie şi numai un singur leu, de frică! Să-i plătească unui limbric cu apucături de interlop, care le jignea familiile şi folosea un limbaj scârbos, egalat doar de precaritatea intelectului lăsat să se întrevadă de respectivul pitecantrop.
În ceea ce mă priveşte, le acord consultanţă de imagine şi consultanţă juridică mai multor persoane publice. Cu mai toţi am devenit amic, dacă nu cumva şi prieten. Tuturor însă le-am spus că, dacă vor ceda vreodată unor presiuni venite din partea unor gazetari, din partea mea sunt pe cont propriu. Eu nu lucrez cu oameni laşi, nu lucrez cu fraieri şi nici cu oameni slabi!
În altă ordine de idei, zilele următoare o să public în facsimil zeci şi zeci, dacă nu chiar sute de ameninţări pe care le primim, sub diferite forme, la redacţie. Niciodată, deşi îi cam bănuiesc pe cretinii care stau în spatele lor, nu am cedat presiunilor enorme la care suntem supuşi, intervenţiilor şi tentativelor de a fi cumpăraţi. Dacă noi putem rezista, cu atât mai mult o pot face senatori, deputaţi, primari, directori de instituţii etc.
De altfel, de asta şi sperie „Ziarul de Argeş” pramatiile din judeţ. Pentru că nu au ce să ne facă. De intimidat n-au cum să ne intimideze, de controlat şi de manipulat nu reuşesc, iar de cumpărat n-o vor face niciodată. Pentru că noi nu suntem de vânzare. N-am fost şi nu vom fi!
Dan Marius DONOIU
P.S. De ce este plină presa de jegoşi corupţi şi nemernici? Simplu: pentru că există dobitoci care-i plătesc!