De astăzi, dezinsecţie şi deratizare în Mioveni

0
1279

În perioada 3-9 iulie, în Mioveni se desfăşoară operaţiuni de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare pe domeniul public al oraşului, în scările de bloc, în gospodăriile individuale, în instituţiile de învăţământ şi în clădirile instituţiilor publice.

Serviciile menţionate sunt realizate de firma Coral Impex SRL, iar produsele folosite sunt precizate în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umană de Ministerul Sănătăţii. Ele fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.

Primăria face apel către cetăţeni, asociaţiile de locatari sau proprietari să permită accesul agenţilor DDD pe proprietăţi (zilele de 3 şi 4 iulie).

Totodată, proprietarii de gospodării din oraşul Mioveni sunt rugaţi să permită accesul agenţilor DDD în zilele de 5, 6 şi 7 iulie.

De asemenea, locuitorii oraşului sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor toxice folosite cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii.

În plus, crescătorii de albine au obligaţia ca în perioada menţionată să ia toate măsurile în vederea protejării familiilor de albine.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestor servicii, perioada de efectuare a dezinsecţiei va fi prelungită până la o dată care va fi comunicată ulterior.

F.O. 

Lasa un raspuns