Darren Cahill : motivul datorită căruia australianul a devenit antrenorul preferat al Simonei

0
154

Simona Halep până să înceapă colaborarea cu Darren Cahill, își schimba în permanentă antrenorul ,deoarece aceștia nu se puteau ridica la nivelul exigențelor cerute de ea.
Simona anunță că din 2020, va realua oficial, colaborarea cu Darren Cahill, după ce acesta s-a restras pentru sezonul în curs.

Omul care a pregătit-o pe Simona Halep, Firicel Tomai, între 2008 si 2012, ne-a spus într-un interviu pentru „Fanatik“ cum Darren a putut ajunge la inima Simonei.

Ce ne povestește?

*Cahill ştie să se facă plăcut, ştie să stea. Când dă de greu, ştie să se dea la o parte, când e bine mai vine înapoi. Ştie să jongleze cu chestiile astea, are bani, e plătit şi de televiziuni, are contracte. *Românii îţi cam spun ce trebuie să faci, jucătorii când ajung sus, nu prea mai suportă lucrul ăsta. Nu le place să le spui să nu uite de unde au plecat şi atunci îşi angajează o persoană care să fie un “yes man”, să le facă un pic pe plac şi nici să nu se implice prea tare nici pe acasă. Adică, să rămână la nivelul ăla de imagine.

Lasa un raspuns