Dacă ai rămas în urmă cu ratele, dacă ţi-ai pierdut serviciul sau dacă afacerea ţi-a dat faliment, iată o veste bună: gaşca prefectului PNL Emanuel Soare a primit 30% spor la salariile şi-aşa uriaşe de reprezentanţi ai guvernării liberale impotente în Argeş!

0
665

Toţi am suferit crunt anul trecut. Salarii diminuate, firme închise, vacanţe anulate sau, în cel mai bun caz, amânate, amenzi uriaşe pe care sute de mii de români le-au primit la ordinul fostului guvern PNL condus de Lucovid Orban…

Ei bine, jigodiile n-au suferit deloc. Toţi liberalii argeşeni, în frunte cu Adrian Miuțescu, s-au aranjat pe viaţă. Toţi au primit posturi de bugetari foarte bine plătite, participări în consilii de administraţie pentru care nu-i recomanda nimic, şi-au angajat copiii tăntălăi în funcţii la care prostovanii n-ar fi visat (vezi cazul Răzvan Miuțescu, cel care de la 3 la bacalaureat a ajuns inspector la Curtea de Conturi a României etc.).

Ei bine, am mai aflat ceva. Când restaurantele, hotelurile, frizeriile şi mall-urile erau închise prin lege, iar salariaţii lor primeau salariul mult diminuat sau erau concediaţi pe bandă, gaşca liberalilor de la Prefectura Argeş primea salarii majorate cu 30%! Majorarea reprezenta… un spor Covid!

Cei care au primit majorarea au fost desemnaţi exclusiv de către cel mai slab prefect din istoria postdecembristă a judeţului, Emanuel Soare, liberalul cu doctorat la Bălţi, în Republica Moldova!

Deci, dacă ai rămas în urmă cu ratele, dacă ţi-ai pierdut serviciul sau dacă afacerea ţi-a dat faliment, iată o veste bună: gaşca prefectului PNL Emanuel Soare a primit 30% spor la salariile şi-aşa uriaşe de reprezentanţi ai guvernării liberale impotente în Argeş!

Câteodată chiar că-ţi vine să-i scuipi, dar n-o faci de teamă c-o să-ţi murdăreşti saliva!

D.M.D.