Curvăsăreala politică dintre PMP şi PAM are o miză: Alina Frătică va candida pentru Camera Deputaţilor!

0
743
  • Olteanul Mircea Andrei şi-a trădat votanţii: PAM s-a dizolvat în PMP, la nici 4 luni de la alegerile locale, când loserii lui Andrei au candidat sub lozinca „Noi suntem Argeşul”!

 

10-oct-alina-fratica-2„Ziarul de Argeş” a fost SINGURA publicaţie din judeţ care a susţinut că Partidul pentru Argeş şi Muscel este o minciună, un fals politic, o tentativă jegoasă prin care una dintre cele mai odioase glume proaste din politică, fostul senator de Dâmboviţa Mircea Andrei, mai face o încercare de a-i păcăli pe argeşeni.

Din fericire, nimeni n-a dat doi lei pe oltean, deşi el, în delirul lui public, orăcăia semeţ şi… paralel cu realitatea: „Noi suntem Argeşul”. După vot s-a văzut: n-au fost decât nişte papagali demagogi, în care n-a crezut nimeni şi pe care nu i-a votat nimeni!

Iată că acum PAM s-a dizolvat ca un supozitor în altă abjecţie politică, Partidul Mişcarea Populară, formaţiune condusă de Traian Băsescu, omul care le-a tăiat pensiile şi salariile românilor.

Cu alte cuvinte, Mircea Andrei şi-a bătut joc de toţi idioţii care l-au votat şi cărora le-a promis câte-n lună şi-n stele. A renunţat la proiectul lui politic impotent, predându-l altui individ disperat după bani, funcţii şi putere, afaceristul Cătălin Bulf, şeful PMP în Argeş.

10-oct-alina-fratica-1Înţelegerea lor este sinistră. În schimbul voturilor găştii lui Andrei (PAM obţinând la alegerile locale în jur de 5%), Cătălin Bulf a acceptat prezenţa Alinei Frătică, soţia puşcăriaşului Florin Frătică, pe locul al doilea pe lista PMP pentru Camera Deputaţilor. Nu contează că individa nu are experienţă politică, nu contează că a fost angajată de bărbat-su, Florin Frătică, la Primăria Bradu, pe unde nu trecea decât o dată la trei zile (lucru confirmat de martori în declaraţiile date în faţa procurorilor!). Nu contează decât faptul că Florin Frătică este gata să investească serios pentru a-şi vedea nevasta deputat!

Practic, la 4 ani de la momentul în care electoratul argeşean distrugea la vot asocierea dintre Mircea Andrei şi Cătălin Bulf, defuncta Alianţă pentru Argeş şi Muscel, cei doi loseri şi-au dat mâna din nou, sperând că de data asta argeşenii vor fi păcăliţi.

Unii nu se învaţă minte niciodată!

D.M.D.

Lasa un raspuns