Cursanţii se retrag în masă de la Şcoala de Arte şi Meserii din cauza managerului Elena Iagăr

0
4126

„Ziarul de Argeş” a demascat în repetate rânduri blatul infect prin care Elena Iagăr a ajuns manager la Şcoala de Arte şi Meserii din Piteşti. Degeaba!

I-am avertizat pe şefii judeţului şi pe toţi ceilalţi care au închis ochii şi au lăsat-o pe această oportunistă greţoasă să ajungă în funcţia pentru care în mod normal nu îndeplinea o serie de criterii eliminatorii că se va ajunge într-un final la distrugerea acestei instituţii de prestigiu. Incompetenţa monumentală a Elenei Iagăr, care nu a condus nimic în viaţa ei şi care a schimbat nenumărate locuri de muncă prin fel de fel de metode complet neortodoxe, viaţa ei personală care l-ar face invidios şi pe Marcel Toader etc. sunt argumente care ar fi trebuit să convingă. Ei, aş!

În prezent, totul s-a dus… de suflet la Şcoala de Arte şi Meserii. Managerul Iagăr a redus numărul catedrelor, i-a transformat pe profesori în experţi sau instructori, le-a impus părinţilor titulari doriţi de ea la cursurile copiilor (lucru nemaiîntâlnit şi stupid, pentru că părinţii plătesc din greu pentru cursuri, aşa că ar fi avut dreptul să-şi aleagă profesorul pentru copiii lor, aşa cum s-a făcut mereu!), s-au angajat şi urmează să se angajeze persoane noi, toate de factura Elenei Iagăr, managerul ejaculat în funcţie de relaţia de amor cu unul dintre consilierii senatorului Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş!

Problema e că Elena Iagăr nu poate face totuşi ce vrea, din motive care ţin de economia de piaţă. Părinţii, fiindcă ei plătesc şi, evident, existând alternative pe piaţă, şi-au retras copiii de la cursuri. Ei vor profesori cu valoare şi renume, nu pupincuriştii şi gaşca lui Iagăr. Aşa că, financiar, Şcoala de Arte şi Meserii se prăbuşeşte, în timp ce numărul elevilor a scăzut dramatic. Şi este doar începutul, pentru că, deşi dosarul este încă în fază preliminară, procurorii vin peste ei garantat. Peste toţi!

Va fi interesant de explicat cum au fost eliminaţi încă de la analiza dosarelor contracandidaţii cu vechime şi a fost favorizată Iagăr, care fusese angajată de 5 luni la Şcoala de Arte şi Meserii în funcţia de… referent DEBUTANT!?!!

Revenim. Până se va reinstaura normalitatea. Şi până când pila „manageriţei” va înţelege că, dacă eşti prea varză şi nu poţi f… decât pe bani, atunci fă-o dracului pe banii tăi, şi nu pe banii statului!

D.M.D.

Lasa un raspuns