Cuplul Tina Florescu-Ion Tâmplaru a înfrânt pe banii afaceristului Enescu de la „Victoria”!

0
212

Anunţam săptămâna trecută faptul că, pe lângă banii lui Emil Enescu de la Hotelul Victoria care finanţează lupta sisifică a Tinei Florescu împotriva procesului de redresare a SC Turism Muntenia SA (aş fi spus lupta sifilitică, dar am reuşit să mă abţin!), contestatarii conducerii societăţii au mai beneficiat de un sprijin important.

Ion Tâmplaru, ilustru mânuitor al rindelei şi bormaşinii, personaj cu un farmec aparte şi cu o elocinţă care aminteşte de Ghiţă Ciobanul, s-a alăturat luptei pentru distrugerea SCT Muntenia. Gura lumii zice că Ion a făcut acest pas, mic pentru el, dar mare pentru gaşca procesomanilor, sedus de farmecul doamnei Florescu. Pentru cei care nu ştiu, d-na Tina Florescu, astăzi destul de veştejită, era pe vremuri o distinsă piţipoancă ce frângea inimile bărbaţilor prin urbe. A rămas antologic faptul că soţul ei, acum vreo 30 de ani, a fost ţinut la uşă în timp ce Tina îşi rezolva iubitul fără grabă, ignorând întrebările timide ale consortului care dorea să ştie dacă mai durează mult!

Între timp însă, intrarea în scenă a pasionalului Ion Tâmplaru s-a dovedit decisivă. La Baia Mare, judecătorii Tribunalului Maramureş au rămas mască văzând în acţiune, în sală, insolitul cuplu de procesomani Tina plus Ion egal Love (şi) pentru SC Turism Muntenia. Cei doi cunosc legea aşa cum cunoaşte Adrian Mutu cultura miceniană, aşa că onorata instanţă le-a servit o mare clanţă! În paranteză fie spus, doamna Tina n-a fost prea surprinsă, deoarece era teribil de familiarizată cu procedura…

În fine, trebuie salutate flerul şi priceperea la oameni a magnatului Enescu de la „Victoria”. De vreo 10 ani omul a pariat pe nişte glume proaste, a cheltuit saci de bani şi încă nu s-a învăţat minte! E minunat, trebuie să recunoaştem!

Sperăm că şi în viitor Tina şi Ion, aceşti Momâie şi Gogâie de la „Muntenia”, vor obţine la fel de multe „succesuri” ca şi până acum!

Vom reveni ocazional. Pentru că „se merită”!

D.M.D.

Lasa un raspuns