Cum sa iti lipesti ecranul spart al telefonului

0
3049

telefon_ecran_spartUnora dintre noi (ca sa nu spunem majoritatea!) ni se intampla sa mai scapam telefonul pe podea, gresie, scari, asfalt, practic orice ar fi ideal pentru a fi calcat in picioare (propriu si figurat). Din pacate pentru noi si ale noastre buzunare, insa, telefoanele nu au o durata de viata prea mare, asa ca ne trezim peste noapte cu odorul nostru de 3.000 de lei zgariat sau spart. Trecand peste lacrimi si durere, odorul-telefon trebuie reparat si cum nu ne-au mai ramas cateva sute de lei sa ii schimbam ecranul (ca doar a costat 3.000!), trebuie sa gasim o solutie mai ieftina, mai rapida…si eficienta!

O sa gasiti numeroase filmulete pe YouTube cu isteti care va spun sa folositi pasta de dinti, lipici, bicarbonat si mai te miri ce pentru a va repara ecranul. Puteti incerca si voi acasa, nu va impiedica nimeni, insa va garantam ca nu veti avea parte de rezultate favorabile! Cum va puteti rezolva insa problema? Simplu si rapid!

Lipiti o folie protectoare din sticla peste ecranul spart, dupa ce ati verificat in prealabil daca mai functioneaza touchscreen-ul. O puteti face si acasa, fara prea multa indemanare sau ajutor de specialitate. Aveti mai jos si un video in care vi se explica cum sa procedati. Spor la treaba!

Lasa un raspuns