Cum să câștigi bani fără să mergi la serviciu

0
1474

Există numeroase locuri de muncă ce aduc câștiguri substanțiale și care pot asigura în acelaşi timp o evoluţie în carieră. Remote.co a alcătuit o listă a celor mai bine plătite locuri de muncă pentru cei care preferă lucrul de acasă.

Așadar, iată top 5 locuri de muncă unde poți câștiga bani mulți fără să mergi la serviciu:

1. Telemedic: potrivit Medscape, ei pot câştiga circa 140 de dolari/oră, sumă care variază de locul în care îşi desfăşoară activitatea.

2. Inginer sau dezvoltator software: locurile de muncă în domeniul IT sunt bine plătite, fie dacă angajaţii muncesc la birou sau din confortul propriei case. Plata medie pentru munca de acasă a unui astfel de angajat este de 58,85 dolari.

3. Project manager – acest post presupune  respectarea deadline-urilor şi a tuturor etapelor pe care le presupun proiectele. În tehnologie este cel mai uşor să lucrezi în regim remote (de la distanţă); plata medie pentru un project manager în IT este de 45,95 dolari.

4. Om de ştiinţă (data scientist) – pentru un angajat cu experienţă de 10-15 ani, plata medie pentru lucrul de acasă este de 37,05 dolari.

5. Consultant fiscal: plata medie pentru lucrul de acasă al unui astfel de angajat este de 22,08 dolari.

 

Lasa un raspuns