Cum l-a descoperit Cătălin Bulf pe prostul satului? S-a uitat în oglindă!

0
675

Printre politicienii argeşeni este unul care face notă discordantă: rudimentar, agresiv în comportament şi exprimare, penibil până dincolo de orice limită, mincinos patologic etc. Este vorba, evident, despre Cătălin Bulf, liderul PMP Argeş, reprezentantul în plan judeţean al celui mai jegos şi ticălos politruc din istoria postdecembristă a României, Traian Băsescu!

Acest Bulf pare o glumă proastă de când îşi face apariţia şi până închide gura. La el conferinţele nu sunt ocazii să-şi prezinte programe, iniţiative, demersuri politice, ci prilejuri să-şi înjure adversarii politici. O face într-un mod primitiv, ghiolbanul din el ieşind la iveală când nici nu te-aştepţi, spre satisfacţia bolnavă a câtorva cretinoizi din mass-media, plătiţi de el, care cred că insultele băloase ale panaramei băsiste le vor aduce cititori.

În scandalul de la vârful ALDE, scandal ce-i are ca protagonişti pe Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin (dreptatea fiind 100% de partea preşedintelui Senatului!), Cătălin Bulf a simţit nevoia să intervină şi să-l înjure pe… deputatul Andrei Gerea?!! Probabil conform proverbului „Câinele moare de drum lung şi Bulf de grija altuia”!

Băi caricatură politică care eşti tu caricatură… Argeşenii ştiu de ce mori tu de oftică atunci când vine vorba despre Andrei Gerea. Deputatul te-a umilit de două ori în înfruntări directe, o dată în 2012 când te-a învins pe Colegiul Găvana-Bascov-Băbana şi a doua oară în 2016 când a câştigat din nou mandatul de deputat pus în joc, după redistribuire.

În decembrie 2016 a fost superb pentru că tu, de pămpălău ce eşti, măi Bulf, deja te credeai parlamentar şi făcusei şi cheful de rigoare pentru echipa ta de lepre băsiste. Numai că, din nou, realitatea şi-a bătut joc de tine şi ai rămas pe-afară! S-a bucurat un judeţ întreg, fiindcă Parlamentul este pentru oameni politici serioşi şi experimentaţi, nu pentru marţafoi!

În fine, am aflat cum l-a descoperit Cătălin Bulf pe prostul satului. A fost simplu: s-a uitat în oglindă!

D.M.D.

P.S. După aproape 8 ani de politică, în care a cheltuit zeci de miliarde de lei, Cătălin Bulf de la PMP a ajuns abia consilier judeţean. O ascensiune meteorică sau ce?! Parcă era mai ieftin când te iubeai cu angajatele câteva luni, Don Juan de Poiana Lacului, după care plăteai cu anii pensie alimentară!

Lasa un raspuns