Culmea nesimţirii în spaţiul public

0
450

Culmea nesimţirii în spaţiul public:
Mircea Andrei ne spune că e mândru că este argeşean, deşi este născut în comuna olteană Sârbii-Măgura!

Mircea_Andrei_un_mincinos• Singura legătură a loserului politic cu Argeşul sunt 5 ani de şcoală făcuţi înainte să părăsească judeţul pentru mai bine de două decenii!
De câţiva ani, în judeţul Argeş s-a pripăşit un venetic. Numele lui este Mircea Andrei. Individul este un fost senator de Dâmboviţa, trimis şef la PDL Argeş pentru a termina PSD în judeţ şi a înscăuna pentru totdeauna mafia portocalie.
Ştiu deja toţi argeşenii cum a eşuat acest Andrei, cum a pierdut el lamentabil toate alegerile la care a participat, deşi a cheltuit sume monstruoase şi a beneficiat de o presă nu favorabilă, ci de adevăraţi sclavi cu condeie.
Deşi a beneficiat de o colaborare care ar putea fi catalogată trădătoare din partea lui Tudor Pendiuc, Andrei a fost umilit de Constantin Nicolescu la alegerile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş. Dar adevărata lovitură a primit-o în iarna lui 2012, când a reuşit „performanţa” de a fi spulberat de un alt venetic, senatorul liberal Ionuţ Elie Zisu, un individ care a aflat că va candida în Argeş din partea USL cu cinci zile înainte de debutul campaniei electorale. Mai rău decât să iei bătaie de la Zisu n-ai ce păţi, nu vi se pare? Mai ales că bietul Zisu era şi prostănac, nefiind în stare să le spună jurnaliştilor, care se prăpădeau de râs, nici măcar denumirea localităţilor din colegiul său senatorial!
În fine, despre Mircea Andrei vom râde mult în perioada următoare şi cu poveştile lui penibile vom face show în campania electorală. Deocamdată însă, vom semnala în mod repetat o minciună ordinară pe care acest politician mic şi grăsuţ o comite cu intenţie de ani buni, cu fiecare ocazie care-i este la îndemână.
După cum se poate vedea, pe pagina electorală a Partidului pentru Argeş şi Muscel, construcţie politică falimentară înfiinţată de curând, Mircea Andrei minte cu nesimţire: „Mândru că sunt argeşean!”.
În realitate, iată un scurt fragment din biografia ex-senatorului de Dâmboviţa: „Florin Mircea Andrei s-a născut la data de 19 februarie 1964 în comuna Sârbii-Măgura – judeţul Olt. A urmat Şcoala Generală în comuna natală, iar mai apoi a fost elev la Şcoala Generală Nr. 11 din Piteşti. A urmat Liceul Industrial Piteşti, devenind mai apoi student al Facultăţii de Drept din Bucureşti”.
Deci omul nu este argeşean! Doar faptul că a făcut câţiva ani de şcoală, de la vârsta de 13 ani până la 18 ani când a terminat liceul, nu-l face conjudeţeanul nostru. În schimb, faptul că este născut în comuna olteană Sârbii-Măgura îl face în mod sigur mincinos pe Mircea Andrei. Unul notoriu!
De ce accentuăm asupra acestei minciuni ordinare, care poate părea lipsită de cine ştie ce importanţă? Păi tocmai pentru că ea lasă să se întrevadă lipsa de scrupule a acestui loser politic. Dacă el minte cu nesimţire asupra unui lucru evident, care poate fi verificat uşor, vă daţi seama cât adevăr este în afirmaţiile pe care nu i le putem analiza din punct de vedere al veridicităţii? Tupeul lui Mircea Andrei este incredibil, fiind egalat doar de dispreţul lui faţă de argeşeni, pe care-i consideră atât de proşti încât să-i poată minţi în faţă, fără nicio consecinţă.
Partidul pentru Argeş şi Muscel este creaţia unui oltean! Şi este susţinut în mediul virtual şi în audiovizual de o firmă de public relations care nu se va da în lături de la nimic. Din păcate pentru ei, vor pierde din nou! Pentru că e greu la deal cu boii mici şi… pentru că „Ziarul de Argeş”!
D.M.D.

Lasa un raspuns