Cristian Gentea şi PSD Piteşti l-au învins pe Tudor Pendiuc. De luat aminte!

0
411

7 iun Cristian GenteaLa Piteşti, Cornel Ionică de la PSD a obţinut 11.974 voturi, în timp ce Tudor Pendiuc, primarul cu şase mandate la activ, susţinut de un puternic grup de interese, a fost votat de 11.600 de piteşteni. Candidatul PSD a obţinut deci cu 374 voturi mai mult.

Evident, Tudor Pendiuc, care nu mai are ruşine, care nu mai are măsură, care pare pur şi simplu dereglat de la un timp, a contestat rezultatul şi a cerut o renumărare a voturilor, sub motivaţia imbecilă că… aşa i-au cerut lui foarte mulţi cetăţeni care aveau mari îndoieli legate de corectitudinea votului!!!

Ce frumos!!! Adică piteştenii ăia erau aşa de sensibili că au luat foc de la o simplă suspiciune de incorectitudine a votului, dar ei ar fi votat în bloc un om care se judecă acum cu Piteştiul pentru 6,3 milioane de euro, care este acuzat că a luat un apartament şpagă de la Valentin Vişoiu şi care a stat la puşcărie nu mai puţin de 8 luni! Ce scârbos!

Băi Pendiuc, ai pierdut, ’oaie! Ai pierdut pentru că piteştenii te-au abandonat.

Ai pierdut pentru că te-au susţinut mediatic numai panarame, ca futuţii ăia care au primit bani să pună fiare în parcări, ca tuta aia grasă şi penală care te-a pupat în cur pe net până ţi-au trecut hemoroizii, ca ăla care i-a plătit pe pupincuriştii pomeniţi anterior pentru că acum ceva vreme a primit miliarde pentru refacerea stadionului (şi nu numai!) şi pentru că îţi datorează funcţia… Numai terminaţi în care nu crede nimeni şi pe care nu-i crede nimeni!

Există totuşi un câştigător incontestabil al alegerilor. Un câştigător care, paradoxal, n-a candidat! Un câştigător care a dovedit că este cel mai bun organizator din Argeş şi a confirmat că organizaţia pe care o conduce este atât de puternică încât poate câştiga o bătălie politică împotriva oricui. Chiar şi împotriva unui candidat atât de popular ca Tudor Pendiuc!

Cristian Gentea este marele câştigător al acestor alegeri. Marea confirmare! Pentru că, de fiecare dată până acum, toţi i-au atribuit rezultatele electorale foarte bune exclusiv carismei lui Pendiuc şi deloc muncii politice susţinute şi talentului organizatoric de excepţie al lui Gentea.

Fără nicio supărare, Pendiuc a fost un candidat mai carismatic decât Ionică! Cu o notorietate mult mai mare! Cu o experienţă de socializare infinit superioară! Cu o strategie probată în decenii de lupte electorale! Cu o campanie electorală începută mai devreme şi făcută mai aplicat, din om în om!

Acest lucru n-a contat deloc până la urmă. PSD Piteşti, o maşinărie politică perfectă, coordonată impecabil de Cristian Gentea, l-a zdrobit pe Tudor Pendiuc, recuperând din mers decalajul şi evitând, cu măiestrie, orice coliziune publică cu fostul primar! E o lecţie de eficienţă care ar trebui învăţată şi urmată!

D.M.D.

Lasa un raspuns