Cristian Gentea – propunerea PSD Piteşti

1
651

Cristian Gentea – propunerea PSD Piteşti pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD Argeş

cristian_genteaIeri, începând cu ora 18, în sala mare a Primăriei Municipiului Piteşti a avut loc şedinţa Biroului Permanent al PSD Piteşti. Evenimentul avea o semnificaţie deosebită pentru social-democraţii piteşteni având în vedere că era prima lor întâlnire după conferinţa judeţeană de alegeri pentru preşedinţia PSD Argeş.
În cadrul şedinţei, preşedintele PSD Piteşti, Cristian Gentea, a cerut un vot de încredere din partea Biroului Permanent având în vedere tensiunile mai acute ca oricând dintre organizaţia municipală şi o parte dintre cei care conduc astăzi organizaţia judeţeană. În unanimitate, cei prezenţi şi-au exprimat susţinerea totală pentru preşedintele Gentea şi au hotărât că PSD Piteşti va solicita, din poziţia de cea mai puternică organizaţie din PSD Argeş, funcţia de preşedinte executiv al filialei pentru liderul de la municipiu. Aşadar, dacă Şerban Valeca şi susţinătorii lui vor un PSD Argeş unit, aşa cum au pretins în toate discursurile şi luările lor de poziţie publice, atunci trebuie să recunoască performanţele şi forţa PSD Piteşti şi să accepte propunerea social-democraţilor piteşteni.
Prezent la şedinţă, Ion Mînzînă le-a mulţumit tuturor celor care i-au susţinut candidatura şi i-au oferit votul lor la alegerile pentru şefia PSD Argeş şi a promis că va continua să lupte pentru ca organizaţia PSD Piteşti, al cărei vicepreşedinte este, să primească o recunoaştere pe măsura rezultatelor excepţionale pe care le-a obţinut la fiecare tur de scrutin.
D.M.D.

1 Comentariu

Lasa un raspuns