Cristian Gentea a motivat alegerea ca primar interimar a lui Sorin Apostoliceanu: „Nu există comparaţie între Apostoliceanu şi Zidaru!”

0
175

Vineri, conferinţa de presă a PSD Argeş a scos la iveală o situaţie pe care foarte puţini şi-o imaginau. Şi anume existenţa unor grave neînţelegeri în interiorul Primăriei Piteşti, la nivelul cel mai înalt.

Astfel, primarul interimar Sorin Apostoliceanu le-a dezvăluit jurnaliştilor prezenţi faptul că, după ce a refuzat să semneze o serie de autorizaţii de construcţie, a fost îndepărtat cu totul de la coordonarea activităţii de semnare a autorizaţiilor de construcţie şi a certificatelor de urbanism.

La rândul său, preşedintele PSD Piteşti, Cristian Gentea, a motivat urgenţa numirii viceprimarului Sorin Apostoliceanu ca primar interimar prin faptul că existau nenumărate documente care trebuiau semnate de conducătorul instituţiei. Cum primarul Cornel Ionică fusese demis de prefectul Emilian Dragnea, era necesar ca în locul edilului-şef să fie numit, provizoriu, unul dintre viceprimari.

Ori, pentru liderul PSD Piteşti nu exista comparaţie între cei doi viceprimari: „Chiar dacă amândoi au experienţă în administraţia publică, nu poate exista comparaţie între Apostoliceanu şi Zidaru”. Primul s-a implicat total în activitatea politică, s-a consultat întotdeauna cu colegii de partid şi a ţinut cont de punctul de vedere al acestora, a declarat preşedintele Gentea, în timp ce despre viceprimarul Zidaru nu a putut spune că are o părere bună: „Zidaru s-a amestecat întotdeauna în problemele Termoficării fără să aibă habar despre ce este vorba. (…) A încercat de multe ori să-i bage domnului primar Ionică în cap să termine Termoficarea, a susţinut o politică de subvenţii şi tarife pe care numai el ştie de unde le-a luat…”.

În ceea ce priveşte o eventuală candidatură la funcţia de primar al Piteştiului, Sorin Apostoliceanu a declarat că va candida doar dacă preşedintele organizaţiei, Cristian Gentea, va decide să nu candideze domnia sa! Adică prima opţiune o are liderul PSD Piteşti!

D.M.D.

Lasa un raspuns