Crimele COVID au însângerat Argeşul şi România sub regimul PNL: Pacienţii asimptomatici nu doar că au fost internaţi ilegal şi au fost trataţi cu medicamente experimentale, dar acum sunt împiedicaţi, sub diferite pretexte, să părăsească spitalele, în timp ce presa cumpărată de Guvern minte că epidemia a explodat

0
28435

Sunt câteva lucruri care trebuie lămurite încă din start. Pentru că trebuie să punem capăt terorii Covid şi să oprim demenţa instituită de aceşti cretini care conduc astăzi România.

În prezent, cu complicitatea autorităţilor, se comit adevărate crime, se fac experimente ilegale pe bolnavii de Covid internaţi cu forţa în spitale şi în lagărele de carton ridicate de guvernul beţivilor care fumează în birouri şi nu poartă măştile pe care ne obligă pe noi să le purtăm!

De la început trebuie să ştiţi următoarele:

NU puteţi fi internaţi cu forţa! Nu puteţi fi obligaţi să fiţi testaţi! Indiferent ce lege va fi votată de Parlament la presiunile preşedintelui Klaus Werner Iohannis, actul normativ nu va putea institui posibilitatea internării forţate a unui bolnav de Covid, fie că este asimptomatic sau nu. Nu poţi fi internat împotriva voinţei tale nici dacă prezinţi o simptomatologie severă!

Premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru, secretarul de stat de la Interne Raed Arafat şi restul apostolilor dictaturii sanitare mint cum respiră. Drepturile şi libertăţile fundamentale garantate de Constituţia României şi apărate de CCR nu pot fi încălcate în nicio situaţie. Nu există posibilitatea de internare forţată fără existenţa unei decizii judecătoreşti. Pur şi simplu nu se poate, indiferent ce argumente de natură medicală sunt invocate!

În momentul acesta există 434 argeşeni internaţi în spitalele din judeţ şi din judeţele învecinate. Marea lor majoritate sunt internaţi forţat, fiind asimptomatici. Au fost luaţi cu japca, cu izoleta însoţită de poliţişti, deşi acest lucru a fost permanent ilegal, indiferent ce spune doctorul Raed Arafat, un fel de doctor Josef Mengele de rit nou!

Ceea ce nu ştiaţi este că mare parte a acestor asimptomatici sunt reţinuţi în spitale împotriva voinţei lor, chiar dacă există o decizie a CCR care stabileşte clar că nu pot fi internaţi forţat. Celor mai slabi de înger li se spune că legea impune menţinerea lor în spital. Celor care sunt la curent cu realitatea li se spune că nu poate fi întrerupt tratamentul, că este nevoie de semnătura doctorului pentru externare, că mai trebuie anumite formalităţi îndeplinite şi alte asemenea nerozii.

Trebuie să ştiţi că orice clipă de întârziere din momentul în care un pacient şi-a manifestat expres voinţa să părăsească spitalul reprezintă infracţiune şi se pedepseşte cu puşcărie îndelungată!

Toţi cei reţinuţi fără voia lor în spitale pot şi ar trebui să facă plângere penală împotriva conducerii unităţii medicale, a medicului care s-a evaporat subit şi nu le dă „semnătura”, a poliţiştilor şi jandarmilor care nu le permit să plece etc., după caz! Cine nu face asta şi permite abuzul merită sclavia modernă în care trăieşte.

Doi: deşi pare incredibil, o mare parte dintre argeşenii asimptomatici internaţi în mod ilegal primesc tratament pentru Covid 19. De ce primesc tratament? Vă voi spune ce cred eu, deşi nu le va conveni multora care fac bani grei exploatând o pandemie care s-a fâsâit de tot! Nu voi da numele medicamentelor, din motive evidente, deşi mulţi ştiu despre ce este vorba! Îi tratează o dată pentru că suntem prinşi în nişte experimente internaţionale, în care medicamente aparţinând unor companii occidentale sunt testate în state ca România, care nu pun preţ pe sănătatea cetăţenilor lor, înainte de a fi scoase pe piaţă. Şi îi mai ţin pe tratament pentru deconturi la CNAS/CJAS care depăşesc în multe cazuri 50.000 de lei pentru fiecare pacient. Am văzut asta cu ochii mei, deci garantez!

În ultimele zile au plecat acasă o serie de bolnavi. Au făcut scandal, au ameninţat cu dosare penale etc. şi li s-a permis să meargă în izolare la domiciliu. De asemenea, o serie de asimptomatici au refuzat internarea, invocând decizia CCR care le apără dreptul de a nu fi băgaţi la spital ca la puşcărie. Aşa se explică faptul că, deşi numărul celor depistaţi cu Covid 19 în Argeş este mare, numărul persoanelor spitalizate scade!

Decedaţi de Covid care… n-au murit de Covid!

În încercarea lor de a-i speria pe asimptomatici, prefectul liberal Emanuel Soare şi Grupul de Dezinformare şi Inducerea Panicii în Rândurile Argeşenilor (dacă am greşit cumva denumirea, mea culpa, oricum asta face!) comunică decese Covid care n-au fost provocate de Covid niciodată, niciodată şi nici măcar o dată! Aşa cum este cazul unei persoane de 50 de ani aflate în comă diabetică, pe care este evident că nu a ucis-o coronavirusul, ci faptul că nu şi-a îngrijit boala. Au mai fost persoane sărite de 70 de ani, două chiar de 80, care au fost ucise de boli grave şi incurabile, aflate în stadii terminale!

Aceiaşi dezinformatori coordonaţi politic (PNL) susţin că este jale la ATI, că toate paturile sunt ocupate. Nu vă spun, nemernicii, că este vorba de câteva paturi, care pot fi numărate pe degetele de la… patru mâini! Nu vă spun că niciunul dintre cei de la ATI nu are doar Covid, ci şi nenumărate alte comorbidităţi: între două şi şase afecţiuni! Aveţi încredere în mine că ştiu ce spun, doctorii oneşti sunt primii furioşi pe demenţa Covid care le distruge viaţa şi le bulversează munca.

Vi se spune că există pacienţi asimptomatici care încep să se simtă rău după câteva zile la spital? Sigur că da, aşa este! Se simt, unii dintre ei, foarte rău. Dar de ce oare?! Rup toaletele, puşi la pământ de o diaree provocată de medicamentele care le sunt băgate în ei fără să fie nevoie. N-au poftă de mâncare, fiindcă vomită şi au greaţă, fiind plini de chimicale de care nu ar fi avut nevoie. Respiră greu, fiindcă sunt sufocaţi cu nişte mizerii care ar trebui folosite doar pentru pacienţii cu simptomatologie severă.

Sunteţi minţiţi în fiecare zi că situaţia se agravează teribil, că lucrurile stau la fel ca în starea de necesitate!

În realitate, sunt mult mai puţine cazuri decât atunci dacă ne raportăm la numărul de teste de trei ori mai mare! De asemenea, peste 90% din cazuri sunt bolnavi asimptomatici, depistaţi doar în momentul testărilor, testări care şi ele se fac în grupe de risc!

Vi se spune că aleargă ambulanţele prin judeţ ca niciodată. E o minciună. Sunt mult mai puţine intervenţii decât anul trecut în aceeaşi perioadă, dar isteria trebuie întreţinută cumva de guvernarea PNL şi complicii ei, medicii care îşi trădează jurământul pentru a susţine inepţiile unor demenţi pe care-i doare-n cur de restricţiile şi măsurile de prevenţie pe care tot ei le-au introdus!

Procurorii ar trebui să investigheze cazuri extrem de dubioase, în care pacienţi ajunşi la spitale ca asimptomatici au suferit o gravă deteriorare a stării de sănătate imediat ce au fost trecuţi pe un fals tratament anti Covid 19. (Din moment ce nu există tratament împotriva coronavirusului, iar ei nu aveau simptome, nu trebuiau să primească medicaţie ca un pacient cu simptome puternice!) În urma tratamentului au existat decedaţi cărora nu li s-a făcut autopsie şi care au fost consideraţi, sec, ucişi de Covid! Eu mă îndoiesc categoric de acest lucru şi garantez că o investigaţie penală ar conduce la concluzii şocante: CRIMELE COVID 19 CHIAR EXISTĂ!

Vom reveni!

D.M.D.

Nu uitaţi: pentru ca răul să triumfe este de ajuns ca noi, oamenii buni, să nu facem nimic! Să-i lăsăm să ne fure libertatea, să ne calce drepturile în picioare pentru că, nu-i aşa, Orban şi Tătaru ne vor binele!

Lasa un raspuns