Cretinii naţiunii şi-au dat mâna sub flamura liberală: La Mioveni, PNL promite pomeni electorale, cadouri şi ajutoare care depăşesc, însumate, bugetul oraşului!

0
435

La Mioveni, PNL are un candidat la primărie de toată jena. Argentina Culcuş nu este doar traseista numărul unu din politica argeşeană, ci şi singurul candidat din judeţ care-şi consideră potenţialii alegători nişte cretini pe care ar putea să-i prostească cu uşurinţă.

Programul electoral al Argentinei este o bătaie de joc la adresa locuitorilor din Mioveni. Este o bătaie de joc la adresa ideii de ofertă electorală, a modului de a face politică onest şi raţional care ar trebui să-l caracterizeze pe orice politician responsabil!

Argentina Culcuş încearcă să obţină voturi minţind ca o beşniţă. Este atât de p…uţin inteligentă încât nu este în stare să facă un calcul minimal care i-ar demonstra că se face de râs promiţând lucruri imposibile. Asta dincolo de faptul că sunt absurde.

Oferta PNL şi a doamnei Culcuş pare delirul unui consumator de substanţe interzise: 500 mp de teren gratuit din partea primăriei pentru tinerii care vor să-şi întemeieze o familie pe raza oraşului Mioveni, 10.000 de lei pentru naşterea primului copil, 5.000 de lei pentru naşterea celui de-al doilea copil, 10.000 de lei pentru toţi elevii olimpici, 5.000 de vouchere anual în valoare de 10.000 de lei pentru cei care vor să-şi achiziţioneze automobile prietenoase cu mediul de la Uzina Dacia, coşul solidarităţii pentru pensionarii de peste 65 de ani şi pensie de maximum 1.000 de lei, transport gratuit pentru pensionari şi persoanele vulnerabile, acordarea de sume cuprinse între 1.000 şi 3.000 de lei cuplurilor care împlinesc 25, 50 şi 75 de ani de căsătorie, elevi şi profesori vor fi trimişi în tabere gratuite la mare etc.

PNL este, oricât de absurd pare, partidul de guvernământ! Şi totuşi ejaculează în mass-media o astfel de ofertă electorală vomitivă, mincinoasă şi imposibilă!

Ca să înţelegeţi despre ce este vorba, bugetul Mioveniului pentru anul în curs, propus de administraţia Ion Georgescu şi aprobat de Consiliul Local, reprezintă echivalentul a 28 milioane de euro şi presupune în primul rând realizarea proiectelor aflate în derulare precum alimentarea cu gaze în Clucereasa, realizarea podului rutier în cartierul Racoviţa, finalizarea Sălii Sporturilor, continuarea investiţiilor la Spitalul Mioveni, finanţarea serviciilor publice, a sistemului de sănătate, a educaţiei şi culturii.

Doar voucherele promise de Culcuş pentru cumpărarea de automobile depăşesc semnificativ 10 milioane de euro! Alte multe milioane de euro sunt promise pentru primul şi al doilea copil. La fel pentru coşul de solidaritate şi pentru împlinirea unor ani de căsătorie. Teren n-au cum să primească tinerii pentru că nu există!

PNL a devenit, în Argeş, o adunătură de bizari şi dilii care ar face orice să câştige alegerile locale. Acest lucru, din păcate pentru ei, nu se va întâmpla. Pentru că, atât la Mioveni, cât şi în restul localităţilor, prima condiţie pentru ca un candidat să obţină voturi este să fie întreg la cap şi cu bun-simţ. Ceea ce, evident, nu este cazul aici!

D.M.D.

Lasa un raspuns