Creştineşte, cu toată dragostea, să vă ia dracu’ de progresiști!

0
2078

De câteva zile am impresia că demenţa progresiştilor a depăşit orice limită. Pe absolut toate subiectele de pe agenda publică.

Milioanele de români care merg la biserică sunt batjocoriţi îngrozitor. Sunt pur şi simplu etichetaţi ca primitivi, retardaţi, fanatici religioşi etc. Tot felul de pulifrici corporatişti, de influenceri cu burse obscure de la diverse ONG-uri care promovează anormalitatea şi comportamente sociale şi chiar sexuale aberante atacă agresiv credinţa şi ortodoxia. Îi fute pe ei, ateii p…, grija de moaşte, de sfinţi, de practici religioase. E ca şi cum noi ne-am scandaliza de ritualurile tribale nigeriene!

Nu merg la biserică, nu pup moaşte ca să câştig la loto şi nici nu cred că Arsenie Boca şi Ştefan cel Mare sunt sfinţi pentru că aşa a decis nu ştiu ce for al Bisericii Ortodoxe Române. De asemenea, nu cred că patriarhul Daniel a fost cea mai fericită alegere a Sfântului Sinod în condiţiile în care banul pare că este adevăratul lui Dumnezeu!

Cu toate astea, sunt 100% alături de fiecare bătrânică insultată de gunoaiele astea moderniste pentru credinţa ei în Dumnezeu. Pentru ele, credinţa a fost singurul reazem cât timp s-au chinuit să-şi crească, de multe ori singure, copiii şi apoi nepoţii, în timp ce bărbaţii lor au pierit la Odessa, la Stalingrad sau te miri pe unde ori au înfundat cu anii temniţele comuniste.

Aceiaşi imbecili globalişti, cu gândirea putredă şi pervertită, care râd de bătrânii noştri, negându-le practic dreptul de a crede în ce vor ei, sunt cei care salutau pe reţelele de socializare vomitiva îmbârligare dintre un britanic de aproape 80 de ani şi un june de nici 20 de pe la noi. Ăştia erau prezentaţi drept un cuplu modern, fără inhibiţii, aplaudaţi de dereglaţii mileniului 3 cu entuziasm! Pentru că, deh, fiecare face ce vrea cu curul lui, nu-i aşa?

Un alt subiect fals, manipulator şi folosit cu ticăloşie este cel cu divele hărţuite sexual. În 95% din cazuri, nenea ăsta urât, bătrân şi gras, Harvey Weinstein, n-a avut nevoie să hărţuiască pe nimeni. Filmuleţele şi fotografiile în care tutele zâmbeau larg în timp ce se agăţau de braţul individului sunt edificatoare. Practic, erau bucuroase că li s-a oferit ocazia. O actriţă care are deja roluri la activ ce acceptă să facă sex cu un obsedat pe ideea că astfel îşi va consolida sau salva cariera este o CURVĂ, nu o victimă!

Pe plan local ştiu sute de cazuri în care persoane cu bani sau cu influenţă sunt efectiv asaltate de dive autohtone. Elena Iagăr, tu cum comentezi? Că tu ai promovat în viaţă numai pe criteriul competenţei, nu pe baza unor obscure teste orale şi nu numai!

Mi-e foarte scârbă!

D.M.D.

Lasa un raspuns